úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MIAMEL
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Nabízím Praze : 2 inzerát
Praze : 75 inzerát
pronájmu : 1 inzerát
pokoj : 1 inzerát
Nabízím : 13 inzerát
nabízím
Nabízím pokoj v pronájmu v Praze
Nabízím neprůchozí pokoj k dlouhodobému pronájmu v bytě 3+1 v Praze.
Nabízím neprůchozí (zamykatelný) pokoj k pronájmu od 1.6.2017. Dispozice bytu jsou 3+1, velikost bytu je 82 m². Byt je kompletně zařízený jak nábytkem, tak spotřebiči. Před půl rokem vymalovaný, nová okna, v baráku výtah (byt je ve druhém patře). Velký obývací pokoj s televizí, oddělená kuchyň s jídelním koutem, koupelna s vanou, toaleta zvlášť, prostorná chodba, malá komora, sklep, balkon. Nabízený pokoj bude jediný nezařízený (14,34 m²). Byt se nachází cca 5 minut od metra Luka (Praha-Stodůlky). Pod okny ložnic je centrální park - jezero, park, zeleň.
Nájem činí 7.500,-/ měs. komplet se vším (nájem, poplatky, rychlý internet, televize..).
V bytě se nekouří (maximálně na balkoně).
Pokoj na fotkách je ještě zařízený (omlouvám se za nepořádek, bydlí v něm zatím ještě mladší bratr :D), ale jak jsem psala pokoj bude úplně prázdný. Fotka jen pro představu..
Hledám někoho seriózního, rozumného a na delší dobu. Ideálně člověk v pohodě a co má rád svůj klídek. Na nějaké velké divočiny doma jsem už trošku stará :)
Kdyby Vás cokoliv zajímalo, tak klidně pište.
EX_ESKADR
---
---
18:19:03 8.5.2017
MIAMEL
: ..aha :D ..jen jsem chtel vedet co to znamena "jsem uz stara" :D
MIAMEL
---
---
12:24:28 8.5.2017
Je mi 25, jen jsem tím myslela, že mám ráda svůj klídek doma.. Takže bych tu nerada měla někoho, kdo má potřebu dělat nějak často párty doma.
EX_ESKADR
---
---
10:19:18 8.5.2017
..jak moc stara??
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam