úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
EYLEEN
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Osobní pro : 30 inzerát
pro : 108 inzerát
Osobní : 256 inzerát
nabízím
Osobní asistentka pro slečnu s tělesným postižením
Sháním osobní asistentku pro kamarádku - pouze sdílím její inzerát. V případě zájmu kontaktujte pouze a výhradně ji:
Lenka Dvořáková 728 834 394
Nebaví Vás Vaše práce? Nevidíte její výsledky? Pojďte ji vyvážit. Hledám osobní asistentky na minimálně 3-5 hodin týdně. Případně si u mě můžete odbýt školní praxi nebo neoficiálně doplnit její nedostatek.
Moje požadavky: motivační dopis a osobní pohovor + jedna zkušební asistence pod vedením zkušené asistentky, plnoletost, výpis z trestního rejstříku, zkušenosti výhodou, ale speciální pedagogika nezaručuje automatické přijetí
Moje definice osobního asistenta:
Osobní asistent je člověk, který propůjčí na dohodnutou dobu za dohodnutou částku svoje schopnosti a dovolí mi, abych je používala. Důležitá je komunikace a vzájemná dohoda. Asistence není pomoc, ale ochota propůjčit flashku se svým aktuálním osobním nastavením, osobními potřebami, náladou a bezprostředními plány.
Základní náplň práce mého osobního asistenta:
S jeho pomocí vstávám, oblékám se, myji se, stravuji se, provádím intimní hygienu a chodím na mechanickém a elektrickém vozíku.
Délka „pracovní doby“ záleží na dohodě a časových možnostech. Moje představa: hledám nové lidi na minimálně tři až pět hodin v týdnu. Finanční ohodnocení dohodou.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam