úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
GIRAFFKA
reference:
+77
/
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
PRODÁM : 51 inzerát
nabízím
PRODÁM FUTON
4 roky starý futon z Futoncentre v pražských Dejvicích
rám Matsu (borovice) 160cm
futon Classic (bavlna+vlna) 140 cm
vyšší nožky
Postel, která vás má ráda a ochotně se k vám přitulí! Rám kolem je dokonalé odkládací místo na hrnečky a případně i mističky s občerstvením:-)
rám tento:
http://www.futoncentre.cz/postele/matsu-borovice
futon tento:
http://www.futoncentre.cz/futony/classic
nohy vyšší, vejde se pod něj nízká krabice Samla z IKEA
bez čela
4 roky používaný
Dřevo neošetřené vyzrálé dožluta, nějaký nátěr/moření by zasloužil.
Futon jako takový/"Matrace" je trochu oleželá, ale jestli nejste extracvalíci, tak použitelná. Futon byl pravidelně otáčený, vždy byl používaný chránič matrace, je tedy čistej, jako slovo boží:-)
Celá postel je složitelná bez použití šroubů (ty jsou jenom v roštu pod matrací), část pod hlavou je zvednutelná.
Místo čela jsme používali 2 menší bílá čela od starší postele, šprušličkovaná, ale taky by zasloužila odrbat a znovu natřít nebo nechat obroušená, počítalo se s tím,že čela budou zapřená o zeď (u postele v prostoru by nedržela) Ty k futonu ráda předám zdarma, bude-li zájem.
Dá se odvézt v Oktávce, když se sklopí i sedadlo spolujezdce, futon váží asi 40 kg tedy nedoporučuju, aby postel stěhovala nějaká křehká slečna sama. Nachází se ve třetím patře domu bez výtahu. Pomoci se nakládáním se úplně nebráním, ale mějte na paměti, že i já jsem trochu křehule:-D
PC 12.000 Kč, prodám za 4.500 Kč rám, 2.500 Kč futon nebo 6.500 Kč komplet. Při rychlém jednání možná sleva.
Vlastní odvoz z Prahy Pankráce.
Možnosti a ceny dopravy
Praha Pankrác bez možnosti dopravy- doprava vlastní.
JVMLOK
---
---
11:35:24 20.6.2017
Jak to vypadá, je ta postel ještě volná?
ADRIANALABELLA
---
---
21:48:15 19.6.2017
Ahoj, je ta postel ještě volná? Moc bych jí chtěla! Celou, futon i rám.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam