úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DA_ANDRACKA
reference:
+6
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
nabizim LEt : 1 inzerát
LEt : 22 inzerát
nabizim : 15 inzerát
nabízím
nabizim brigadu na LEt It Rollu
type: brigade-work / one-time job
hces byt v mym tymu na LET IT Rollu na info stanku? Shanim 3 - 4 lidi. klidne parta kamosu. nebo pár. (abyste spolu pracovali lidi, co se znáte)
streda 2.8. (ci ctvrtek 3.8.) od 11 hod do nedele 6.8. (rano ci odpo)
Letiste Milovice. 100 kc/na hod. Podl
ahoj, chces byt v mym tymu na LET IT Rollu na info stanku? Shanim 3 - 4 lidi. klidne parta kamosu. nebo pár. (abyste spolu pracovali lidi, co se znáte)
streda 2.8. (ci ctvrtek 3.8.) od 11 hod do nedele 6.8. (rano ci odpo)
Letiste Milovice. 100 kc/na hod. Podle smen si vydelate 3- 4000 kc za celou dobu. K tomu denne 1x oblozena bageta a jedno teple jidlo. Denní či noční šichty. K tomu zdarma campovaní/parkovani v crew campu - tj. bezpecnejsi nez v klasickym ucastnickym kempu, vstup na festival (i na ta lepší místa).
Komunikační schopnosti, znalost AJ, dobre vystupovani nutnosti!
V praci netoleruji opilost, zhulenost, nemile jednani, neochotu, nedochvilnost nespolehlivost (v tom pripade okamzitej padák z brigády)
NApln: Radit ucastnikum v CJ ci AJ kde je co, zmeny line-upu. jaky maji prava s jakou ucastnickou paskou (predem si vse nastudujte na webu let it rollu!), pomoct kdyz by je nekdo okradl (privolani policie), nahlaseni produkci vysilackou probelmy - treba ze dosla voda, spinava toika etc. Info o doprovodnem dennim programu...Prodej chranicu uší.
Take shanim dva dobrovolniky - lidi co se dostnou na festival zdarma, v pripade potreby nastoupi na INFO stanek pracovat. Pokud nebude jejich pomoc potreba - maji jen vstup zdarma a zadne penize.
nepiste mi sem, jsem offline. Volejte mi na tel. 736135868. diky
TROJKA
---
---
14:40:49 9.7.2017
. .no to já bych chtěl , ale jednak umím jen rusky a tý prý nechceš za námi do pevnosti !. . )) a kola niiic?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam