úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
HONCUK
reference:
+1
nabízím
Božská Lahvice, práce v knihkupectví s vinotékou a kavárnou
Vinohradská čítárna Božská Lahvice, knihkupectví s vinotékou a kavárnou, které otevře v září, hledá brigádníky se zájmem o věc. Nejlépe studentky/studenty VŠ. Na dohodu, podle dohody, na některé dny v týdnu nebo jejich části.
Chystáme spolupráci s několika menšími a středními českými nakladatelstvími (např. Malvern, Triáda, Rubato, Opus) a se spřátelenými malými vinařstvími, která kladou důraz na terroir, francouzskými (sám jsem v jednom burgundském vinařství několik let pracoval), německými i českými. Dále chceme nabízet klasickou literaturu anglickou. Bude se u nás i dobře sedět, rozmlouvat a číst. Budeme pořádat degustace, autorská čtení a křty knih.
Obsluha podniku bude obnášet prodej knih, servis a prodej vína, čepování piva, vaření kávy a podávání drobného občerstvení. Ocenili bychom alespoň minimální znalost literatury a zalíbení v ní, s prohloubením znalostí vína rád pomohu, nevyžadujeme je předem.
Máte-li zájem, kontaktujte mě, prosím, mailem na: bozska.lahvice@gmail.com , domluvíme si schůzku.
Jakub Honců
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam