úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TOMMY69
reference:
+11
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha ihned : 1 inzerát
byt Praha : 1 inzerát
ihned : 1 inzerát
Praha : 434 inzerát
byt : 2 inzerát
nabízím
Pronájem byt 3kk, Praha 4 - Pankrác, volný ihned
Nabízím pronájem bytu 3kk na Pankráci
Nabízím k pronájmu můj byt na Pankráci, ulice Horáčkova. Jedná se o 3kk se zasklenou lodžií, momentálně nezařízený. Celková plocha bytu je +- 70m2, k bytu náleží kóje na chodbě, kam nacpete spoustu nepotřebných věcí.
V bytě je pouze kuchyňská linka s plynovým sporákem (lednici a případné další drobnosti jsem schopen zařídit).
Záchod a koupelna oddělené, přístup do koupelny z předsíně a z kuchyně. V koupelně je vana.
Celý byt je čerstvě vymalovaný na bílo, uklizený a připravený k nastěhování ihned.
Do bytu je zavedeno UPC (rychlý internet a TV), aktivace případně trvá pár dnů.
Z bytu je nádherný výhled na celou Prahu, metro C Pankrác cca 5 minut pěšky, zastávky busů (Sídliště Pankrác) 134, 188 a 193 cca 3 minuty, zastávka 118 (Na Strži) do 5 minut.
V okolí je vše, co si můžete přát - Arkády, večerka přímo v přízemí domu, Norma, hospoda, čínská restaurace, kupodivu docela dobré parkování, Café Na půl cesty, park, Kavčí hory, beach volejbal přímo u domu, ...
Necelých 5 minut pěšky je parkovací dům, kde je možné si případně za cca 1000 Kč za měsíc pronajmout garážové stání.
Pro ty, kteří pracovně hodně jezdí autem, je ideální dostupnost pár minut na magistrálu, Jižní spojku, Barranďák...
Cena 14 tisíc + poplatky (necelá čtyřka; za každou další osobu +500), k dispozici ihned. Vyžaduji vratnou kauci ve výši jednoho nájmu.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam