úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
IHAY
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
PRAHA : 430 inzerát
nabízím
Francouzština PRAHA
Nabízím výuku francouzštiny v Praze nebo online.
Soukromá výuka & kurzy pro firmy & příprava na zkoušky & konverzace.
Studoval jsem francouzskou filologii na FF UK a v Toulouse, pracoval ve Francii jako delegát a již skoro deset let učím francouzštinu studenty různých úrovní. Pracuji příležitostně také jako překladatel.
Proč si vybrat moje kurzy?
1) Individuální výuka je ušita přesně na míru a je nejvíc efektivní. Důraz je kladen na funkční osvojení komunikačních dovedností, správnou výslovnost a porozumění mluvené řeči.
2) Cena. Moje kurzy jsou levnější, než v jazykovce. Platíte pouze mne, neplatíte provoz školy, platy sekretářek, nájmy, reklamu atd. Vystavím Vám fakturu.
3) Čeština. Jako rodilý mluvčí češtiny Vám lépe dokážu zprostředkovat a vysvětlit úskalí francouzské gramatiky. Některé věci těžko oposloucháte, musíte je nejdřív pochopit. Na konverzaci je však skutečně lepší zahraniční lektor, rodilý mluvčí francouzštiny. Není důvod to nepřiznat.
4) Metoda. Ani příliš staromódní a šprtací, ani příliš moderní a konverzační. Vyvážená a systematická.
5) Flexibilita. Vyjdu Vám vstříc, jak co do obsahu hodin, tak jejich formy, délky, četnosti, atd.
Výuka probíhá na adrese Fr. Křížka 13 nebo jinde dle domluvy.
Možnosti a ceny dopravy
500 Kč / 60 minut 600 Kč / 90 minut Storno výuky 24 hodin předem.
<<
<
autoload
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam