úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ACLM8
reference:
+9
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
16GB RAM Pro 256GB SSD : 3 inzerát
RAM Pro 256GB SSD : 3 inzerát
16GB Pro 256GB SSD : 3 inzerát
16GB RAM 256GB SSD : 3 inzerát
16GB RAM Pro SSD : 4 inzerát
16GB RAM Pro 256GB : 3 inzerát
Pro 256GB SSD : 3 inzerát
Apple Pro bar : 1 inzerát
RAM 256GB SSD : 3 inzerát
RAM Pro SSD : 4 inzerát
RAM Pro 256GB : 3 inzerát
16GB 256GB SSD : 3 inzerát
16GB Pro SSD : 4 inzerát
16GB Pro 256GB : 3 inzerát
16GB RAM SSD : 4 inzerát
16GB RAM 256GB : 3 inzerát
16GB RAM Pro : 5 inzerát
256GB SSD : 3 inzerát
Pro SSD : 4 inzerát
Pro 256GB : 3 inzerát
Pro verze : 1 inzerát
Pro bar : 3 inzerát
Apple bar : 1 inzerát
Apple Pro : 2 inzerát
RAM SSD : 4 inzerát
RAM 256GB : 3 inzerát
RAM verze : 1 inzerát
RAM bar : 7 inzerát
RAM Pro : 11 inzerát
16GB SSD : 5 inzerát
16GB 256GB : 3 inzerát
16GB Pro : 5 inzerát
16GB RAM : 5 inzerát
SSD : 8 inzerát
256GB : 3 inzerát
verze : 3 inzerát
bar : 18 inzerát
Pro : 115 inzerát
Apple : 2 inzerát
RAM : 108 inzerát
16GB : 6 inzerát
nabízím
16GB RAM Apple Macbook Pro 13" touch bar (verze 2016), 2.9GHz, 256GB SSD
2016 Macbook Pro 13inch ve verzi 2.9GHz, individuální 16GB, SSD 256GB a Touchbar
Zdarma USB-C na Lightning kabel, pro sync a nabíjení iOS zařízení přímo. Plus adapt USB-C - stand USB.
Prodám 2016 Macbook Pro 13inch ve verzi 2.9GHz Intel i5, individuální 16GB operační pamětí zajišťující dlouhodobou výkonnost pro náročné aplikace a operace a rychlým SSD diskem o velikosti 256GB a novinkou Touchbar ( touch bar ). Anglická klávesnice. Je naprosto v super stavu, pouze jediný miniaturní škrábaneček na jednom rohu krytu displeje, posunul jsem ho na stole a nevšiml si kovového hrotu sochy. Jinak je naprosto netknutý.
Bohužel mám mnoho výbavy pro staré USB, jako zvukovka a disky a předzesilovače a midi kontrollery... je super, ale uznal jsem, že ještě pár let zůstanu u original USB a starší verze MBP a pomalu rozprodávat pak a nakupovat nové vybavení až bude k mání. Baterka je stále jako nová, pouze 17 cyklů. Byl zakoupen v USA jako pár dní starý, má anglickou klávesnici, dodávaný je s originální krabicí a nabíječkou s USB-C kabelem. Má Apple záruku do začátku listopadu 2017. Vše si můžete zkontrolovat na Apple webu podle seriového čísla.
Zdarma k němu dodám kabel USB-c na Lightning, pro synchronizaci a nabíjení iOS zařízení přímo z notebooku (iPhone, iPad). Plus adapter z USB-C na standardní USB s krátkým kabelem pro bezpečnost proti nechtěnému zachycení o něco z důvodu vyčnívání z konektoru.
Tudíž je hned připravený k používání i se staršími zařízeními s USB bez jakýchkoliv dalších výdajů. Vše je detailně nafocené, vidíte, co kupujete. Pouze vážní zájemci, osobní předání.
Možnosti a ceny dopravy
Humpolec/Pelhřimov, posta
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam