úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KLAKVI
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Soukromé : 1 inzerát
nabízím
Soukromé lekce jógy v Holešovicích
Soukromé lekce jógy na 60-90 min v centru Holešovic, hned u tramvaje Dělnická v příjemném bytě/studiu.
Tyhle lekce nejsou jen tak obyčejné lekce jógy. Jsou šité na míru právě Vám. Nyní se uvolnilo několik pravidelných termínů od února.
Bolí Vás záda? Potřebujete se protáhnout, ale na skupinové lekci není čas na Vaše dotazy či detailnější instrukce přímo pro Vás? Potřebujete zklidnit? Potřebujete "jen" čas na sebe? Chcete si zacvičit ve dvou s kamarádkou, ale časově se neshodnete na lekci ve studiu? Je pro Vás jóga cestou a ne cílem?
Moje certifikace je 270-hours Yoga Teacher Training Yoga Alliance certified. Mám několikaletou zkušenost s vedením skupinových lekcí power jógy ve World Class a gravidjógy, jin jógy, Vinyasa Flow v jógových studiích v Praze, Stockholmu a Valencii. Soukromě vyučuji maximálně dvě lekce týdně a studenty vybírám podle jejich ochoty cvičit doma sami a dlouhodobého zájmu. Soukromě vyučuji především úplné začátečníky, seniory, lidi po zranění, těhotné a další se specifickými potřebami. Tak či tak, vše je možné. Napište mi a uvidíme, zda se na jógamatce potkáme.
Těším se na jógový Holešovický čas s Vámi.
Klár
Možnosti a ceny dopravy
dopravu zajišťuje kupující
ENDER_W
---
---
10:38:15 22.1.2018
dlouho jsem neviděl úchylnější inzerát
<<
<
>
>>