úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ARILIN
Zatím žádné reference.
sháním
COPYWRITING, SOCIÁLNÍ SÍTĚ, WORDPRESS
Hledáte někoho, kdo vám napíše tiskovou zprávu, článek nebo třeba přetextuje celý web a hromadné emaily? Nebo někoho, kdo se postará o vaše sociální sítě a zvýší jejich dosah? Jsem tu a mám volnou kapacitu :)
JSEM TEXTAŘKA
Nemám moc ráda označení copywriter, protože se jím často označuje kdejaký mamlas, který má maturitu z češtiny a zvládne napsat 3 NS za hodinu.
Víc se mi líbí textařka.
Písničku vám sice jen tak nenapíšu, ale jinak dokážu psát o čemkoliv - píšu vlastní blog o svatbách Budemesebrat.com, psala a editovala jsem texty (články i tiskové zprávy) pro Benzinu a Unipetrol, pro Asociaci penzijních společností nebo pro Českou lékařskou komoru, ve vyhledávači nábytku Biano.cz jsem vedla vlastní tým copywriterů.
Když na to přijde, ráda si hraju se slovy a baví mě budovat unikátní tone of voice značky.
Píšu pro klienty, kteří vědí, co je kvalitní text a umí to ocenit. Nepíšu texty pro texty, píšu texty pro lidi. Texty, které mají kvalitní formu i obsah.
Nejlíp na světě umím:
- česky (mám talent i ten zbytečnej papír z vejšky, ale hlavně talent)
- prudit kvůli gramatice a stylistice (většina "copywriterů" přese mě neprojde, grammar nazi hýr!)
- psát popisky, články, tiskové zprávy a newslettery, které lidi chtějí číst
- vymýšlet strukturu a obsah nových firemních blogů či magazínů
Cizí pro mě není ani:
- správa sociálních sítí (především Facebook a Instagram)
- vytvoření webu či blogu na Wordpressu
- SEO a linkbuilding
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam