úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DEBORA
Zatím žádné reference.
nabízím
pohorky Garmont dámské
size: 39
Pohorky Garmont Nebraska GTX.
Koupila jsem narychlo v Tatrách na dovče před dvěma lety. Jsou mi těsné, což je u bot tohoto typu dost nepraktické. Párkrát jsem využila na vejšlap, takže jsou sem tam trochu škráblé. Ale uvnitř a co do funkčnosti bota jako nová. Na štítku velikost 39, já bych spíše řekla 38. Je potřeba vyzkoušet. Pořídila jsem za cca za 5000,- (přesně si nepamatuji), na internetui k mání od 4500,- a více.
Prověřená klasika mezi turistickými botami v kategorii backpacking, určená pro outdoorové nadšence kteří vyžadují velmi stabilní kotníčkovou botu s maximální ochranou chodidla a dostatečně komfortní pro vícedenní horské přechody s těžkým batohem. Konstrukce svršku je založená na kvalitní nubukové kůži 2,2 mm v s Gore-Tex membránou zaručující úplnou nepromokavost. Bota je koncipována v souladu s A.D.D. technologií typickou pro Garmont, kdy design a funkčnost konstrukce vychází z anatomie lidského chodidla. Ochrana svršku je zvýšena ochranným gumovým okopem okolo celého obvodu svršku, poutko na patě pro snazší nástup do obuvi, mezipodešev je z mikroporézní pryže o dvou hustotách pro vyvážený komfort i stabilitu při chůzi, podrážka Vibram
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání Pha
OKULTICH
---
---
7:36:19 12.4.2018
ahoj, dalo by se domluvit na vyzkouseni? boty by zkousela offnyx partnerka.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam