• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALDonald Trump 2016+
    POTUS 2017-2020

    1/2021 - Pickett's charge :-7

    Zdejsi SPD = Spolek Proti Drumpfovi

    rozbalit záhlaví
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Před soudem s Donaldem Trumpem, který se týká peněz k umlčení pornoherečky Stormy Daniels (vlastním jménem Stephanie Gregory Cliffordové), promluvil David Pecker, bývalý šéf čteného bulváru National Enquirer, který se znal s Trumpem od osmdesátých let. Přiznal, že mu pomáhal ve volební kampani a potlačoval negativní zprávy o Trumpovi.

    Trump trial hears testimony from David Pecker about "catch and kill" scheme
    https://www.cbsnews.com/live-updates/trump-trial-new-york-first-witness-david-pecker/
    Bulvár vycházel Trumpovi vstříc. Teď ho u soudu potopil - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-bulvar-vychazel-trumpovi-vstric-ted-ho-u-soudu-potopil-40469104

    Před soudem Pecker přiznal, že se v srpnu 2015 setkal s Trumpem a jeho právníkem Michaelem Cohenem, kteří se ho ptali, jak by mohl pomoci. Pecker jim podle listu The Guardian řekl, že může být „ušima a očima“ kampaně a bude sledovat negativní informace o Trumpovi.

    (...) Trump popisoval, jak se pokusil svést vdanou ženu, a naznačoval, že by mohl začít líbat ženu, se kterou se měli setkat: „Nemusím ani čekat. Když jsi hvězda, nechají tě. Můžeš dělat cokoliv. Chytnout je za rozkrok…“
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    https://twitter.com/i/lists/1780234182645456980
    Když by někdo také pátral po on-line přenosu z tý show co za chvilku začne...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAGASAWA: to už je dost pod mojí rozlišovací schopnost. Týpek se léta obklopuje konspiratorikama, co odhalujou adenochromový spiknutí v picérce, spasej svět koňským odčervovadlem nebo mítěj vampírskej kult pod Černobylem, a klíč, podle kterýho je Donald povyšuje z náhodnejch kolemjdoucích na svý nejlepší kamarády a největší rádce pro tenhle měsíc, sem zatím nedekódoval.
    Prostě play stupid games, win stupid prizes. Když si uděláš náborovou kampaň pro stafáž na 8chanu, halt se nesmíš divit, když se ti semtam nějakej čekatel zapálí nebo vyhodí do povětří mešitu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: Doplním. V 2013 několik měsíců pracoval pro předvolební kampaň kongresmana demokratů Toma Suozzi.



    The troubled “conspiracy theorist” Max Azzarello, who died after setting himself on fire in a Manhattan park, once worked for Long Island Congressman Tom Suozzi.

    “Max Azzarello worked on my campaign for Nassau County Executive in 2013 as part of the field staff,” Suozzi, whose district includes parts of Queens and Nassau County, told The Post Saturday. “Even though I haven’t seen or talked to Max since then I recall him being very kind, smart and hardworking. It is tragic that he has succumbed to his injuries and I am keeping Max and his family in my prayers.”

    Zdroj: Newsweek/NYP a další

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    GIOMIKY: ja myslel Maxe Azzarella. :) Donald je politik a miliardar.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Já ho, vlastně považuju, díky jeho bývalé manželce, částečně, za Čecha.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Je to muj hrdina. Bez ohledu na mlhu kolem, miluju ho jako bratra za to tvrzeni, ze umyslna polarizace sveta, co probiha zhruba od 90 let, je spatna vec.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Libi se mi jeho styl. Z hlediska formy je to kvalitne napsane; umel psat. Z hlediska obsahu se mi moc libi ten leitmotiv, ze vsichni jsou stejne svine, je mile, stejne jako vzacne, ze se v tom se mnou tak shoduje.

    "Liberals mock the hypocrisy of conservatives; conservatives mock the hypocrisy of liberals, and our collective circumstances erode. The left shouts “All Cops Are Bastards,” which ensures they’ll be hated by the police and the public (and flies in the face of leftist theory). The public’s distrust of the government is at an all-time high, but so is the belief that we are helpless to do anything about it.

    And with all this, a sharp rise in apocalyptic messaging: Climate change will kill us all; COVID will kill us all; vaccines will kill us all; AI will kill us all – no matter the bubbles we ascribe to, we’re bombarded with existential crises with no solutions. We’ve seen a surge in apocalyptic film, literature, and video games that tell us there is no way out of our poor circumstances but total societal breakdown. Zombies tell us that the public is our enemy. If you go to your nearest convenience store, you can buy a can of water called “Liquid Death.”"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Leták je tady.

    The True History of the World (Haunted Carnival Edition)

    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/stupidpol/s/R2TVvOqJ0p
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    ...tedy: jak moc je pravda, ze to bylo fakt na tom letaku, nebo jestli si to nekdo proste vycucal z prstu.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Tohle bylo udajne na tom letaku, jak moc je to pravda, tezko rict.
    I have set myself on fire outside the Trump Trial.
    https://theponzipapers.substack.com/p/i-have-set-myself-on-fire-outside
    NJAL
    NJAL --- ---
    NAGASAWA: "paranoidní shitposter a random psychotik" - to je uplny Omnihash :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    OMNIHASH: o magorech kolem Trumpa nemluvím. Řeč je o tom, jestli se upálil na podporu Trumpa na trialu, anebo jestli to byl paranoidní shitposter a random psychotik, kterej chtěl být akorát vidět. V únoru se taky upálil před Izraelskou ambasádou ve Washingtonu nejakej Bushnell, vysílal to na Twitch on-line, křičel “Free Palestine” a taky se k tomu přistupovalo tak, že měl v hlavě solidní brajgl. Před ním se upálil v prosinci chlapík v Atlantě, tak si říkám, jestli nešlo o syndrom napodobování, kdy se po prvním upálení následně vždycky přidávají další a další magoři a tenhle nepatřil mezi ně.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAGASAWA: to je furt dokola. Trump se x let záměrně obklopuje čím dál většíma případama, tak se nelze divit, že přitahuje i nezařazený pošuky, a rozhodně ne tomu, že je s nima spojovanej by default. Si stačí vzpomenout no hodně prodloužený finále poslední sezóny, kdy se jako hlavní mluvčí objevil MyPillowGuy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: A ono už je jistý, že se zapálil pro Trumpa? Podle jeho manifestu se zapálil proto, aby upozornil na fašistické spiknutí vlády, ve kterém podle nej jedou od 20. století úplně všichni včetně Trumpa, plete do doho Kubricka, The Doors, NWO, Great Reset a další crazy as fuck divočiny. Zatím to vypadá tak, že si našel akorát vhodnej čas a místo, aby na sebe upozornil.

    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    HONZA09: Prumerny redneck by vrazdu chapal trochu jinak nez tenhle proces.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Hmm. Tak teda platí, že Trump klidně.muze někoho zabít přímo na ulici a nic se mu nestane, protože nikdo si nepreje civil war? :)

    OK

    Je fajn, že jsme že jsme potvrdili, že zákony platí jen pro někoho a lidi si nejsou rovni.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    CROME: to si rozhodne neprejes, aby sel do teplaku. Obcanska valka v USA by byl opravdu fenomenalni pruser. :) I kdyz Cina jsou kamosi a jak rekla Jacinda, kamosum se do kufru nekoukame.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ROFL. Jsem zase tápal co to je za bizár, tyhle lidi, co jsou schopný se zapálit za podporu takovýho zmrda. A on je to Florida man!



    Všechno v pořádku a dává to už smysl.

    ...

    Bílej redneck s poruchou kognitivních funkcí z nějaký bažiny. :) To je asi podobný, kdyby se zapálil někdo z Přerova, protože Babiš prohrál prezidentský volby a chtěl mír :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam