sháním
Hledám pokoj k pronájmu od července či později
Pokoj, kde je místo na dělání stojek a jógu a možnost uložit někde v bytě či domě bezpečně kolo.Ideálně na Praze 6/7 či někde poblíž vody a nedaleko centra či mě překvapte;-). Pracuju v obchodě v Palladiu na HPP, po práci jsem v sokole/józe/posilovně/lukostřelbě nebo se učím a o víkendu jsem doma na dospání než vyrážím do kopců na výlety. Je mi 31 a jsem čistotná, ikdyž chápu, že ne každej to tak má, takže dokud je v koupelně a kuchyni čisto tak, že se dá použít bez toho, abych je umývala před svým použitím, tak jsem spokojená a chválím;-) Hledám nekuřácký byt a zvířata i rostliny beru jako plus. Sama kromě jógy, medituju Vipassanu, hraju na kytaru a zpívám (přizpůsobím se, abychom se nerušili se spolubydlícími). Na alkoholu neujíždím, ale když je co slavit, tak partu netrhám. Nerada trávím příliš času v kuchyni, ale občas se i rozdělím;-) Jsem napůl introvert a extravert a je mi jedno kolik je lidí v bytě, hlavní pro mě je mít vlastní pokoj a aby bylo možné se soustředit na učení. Domů beru na návštěvy max jednoho člověka - nejsem párty organizátor. Ideálně, když se cenově vejdu do 6000,-/ měsíc, ale mám buffer, pokud to bude dávat smysl. Těším se na návštěvu u Vás:-)
Možnosti a ceny dopravy
dopravu zajišťuje kupující