úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
WTS
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Dell : 1 inzerát
Notebook : 8 inzerát
nabízím
Notebook Dell E6400
C2D T9600: 2,8GHz, 4GB RAM, 14,1" (1440x900), Quadro 256MB, SSD 120GB, podsvícená klávesnice. Vhodný na filmy, internety a kancelářskou práci.
Intel® Core™2 Duo Processor
T9600
(6M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB)
Pevný disk:
SSD (Samsung 850 EVO 120GB)
RAM:
4 GB
- možno upgrade až na 8GB, ale nemá to ekonomicky moc smysl
Displej: 14,1" (
1440x900
)
Grafická karta: NVIDIA® Quadro® NVS 160M 256MB
Mechanika DVD-RW - místo ní je rámeček na 2. disk, ale mechaniku snad někde vyštrachám a dám k tomu
Intel WiFi Link 5100 (802.11 a/b/g/n), Bluetooth, WWAN, 10/100/1000 Mb/s Ethernet
3x USB 2.0, DisplayPort, VGA, čtečka karet, dokovací konektor, SmartCard, PCMCIA, sluchátka / mikrofon, FireWire 1394, eSata / USB Kombo, Webkamera, FingerPrint, Kensington zámek,
Podsvícená EN Klávesnice
Napájecí zdroj
Baterka vymlácená - cca 20min.
š x h x v - 335 x 238 x 31
Hmotnost 2,24 Kg
Operační systém - momentálně žádný, měl jsem tam win10 do posledního upgradu... který, jak známo nebyl moc ok. Měl jsem tam současně nainstalovanej avast, kterej byl zdrojem problémů, takže po upgradu to začalo blbnout. Zformátoval jsem disk a už to neřešim. Ovladače můžu poskytnout, někde je mám schovaný, ale moc jich není potřeba. Možná stihnu do prodeje nainstalovat základní win10.
Dostal jsem v práci novej notebook. Tenhle věrně sloužil, je to jedna z nej specifikací z té doby. Postupně jsem ho upgradoval, ale teď už ho nepotřebuju. Uvnitř vyčištěnej od prachu, neupatlanej, nějaký šrámy se najdou, ale vypadá furt celkem k světu, panty v pohodě...
Na filmy, kancelářskou práci a internety furt v pohodě stroj, mnohem lepší, než koupit nějakou novou lowendovou mrdku za trojnásobek...
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání - P5, Anděl
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam