úvod
témata
události
tržiště
Nepodařilo se načíst diskuzi.
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KLAKVI
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
nebo Praze okolí : 1 inzerát
Praze okolí : 5 inzerát
nebo možno : 2 inzerát
nebo okolí : 2 inzerát
nebo Praze : 15 inzerát
Sháním možno : 3 inzerát
Sháním byt : 1 inzerát
možno : 10 inzerát
září : 3 inzerát
okolí : 18 inzerát
Praze : 264 inzerát
nebo : 57 inzerát
byt : 2 inzerát
Sháním : 5 inzerát
sháním
Sháním byt 2+1 nebo 3+1 na Praze 7 a okolí od září (možno i dřív)
Sháním byt ke spolubydlení pro 2-3 lidi, kteří vyznávají zdravý životní styl a respekt k domovu.
Ráda bych pronajala byt na Praze 6 či 7 pro sebe a další 1-2 lidi. Sama nekouřím, jsem spíš vegetarián než masožravec, cvičím jógu, chodím do Sokola, hraju na kytaru, maluju a objevuju krásy Prahy i ČR nejraději na kole či vlakem/busem. Pracuji jako zástupkyně vedoucí prodejny české přírodní kosmetiky v centru Prahy a volno se snažím trávit s rodinou, takže víkendy doma trávím vyjímečně a zodpovědnost považuju za nutnost. Uklízím(vytírám a luxuju) jednou týdně a stejně tak kuchyň. Koupelnu myju 2x do týdne a pokud bych nestíhala jsem ochotná zaplatit uklízečku. Medituji Vipassanu a na dobrou noc čtu učebnici biologie člověka(to pro ilustraci jaká asi jsem). Hledám nájem bytu minimálně na rok, kde by bylo možné mít trvalou adresu a do budoucna i parkování blízko domu. Zároveň hledám pár veselých, zodpovědných a klidných lidí, co jsou podobného ražení a hledají podnájem od září ideálně na 6-12 měsíců. Strop ceny pro 2+1 vč poplatků 14000,- a pro 3+1 je 21000,-. Předem Vám děkuji za odezvu a přeji pěkné dny. Klára
Možnosti a ceny dopravy
dopravu zajišťuje kupující
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam