sháním
Sháním byt 2+1 nebo 3+1 na Praze 7 a okolí od září (možno i dřív)
Sháním byt ke spolubydlení pro 2-3 lidi, kteří vyznávají zdravý životní styl a respekt k domovu. Ráda bych pronajala byt na Praze 6 či 7 pro sebe a další 1-2 lidi. Sama nekouřím, jsem spíš vegetarián než masožravec, cvičím jógu, chodím do Sokola, hraju na kytaru, maluju a objevuju krásy Prahy i ČR nejraději na kole či vlakem/busem. Pracuji jako zástupkyně vedoucí prodejny české přírodní kosmetiky v centru Prahy a volno se snažím trávit s rodinou, takže víkendy doma trávím vyjímečně a zodpovědnost považuju za nutnost.
Uklízím(vytírám a luxuju) jednou týdně a stejně tak kuchyň. Koupelnu myju 2x do týdne a pokud bych nestíhala jsem ochotná zaplatit uklízečku. Medituji Vipassanu a na dobrou noc čtu učebnici biologie člověka(to pro ilustraci jaká asi jsem).
Hledám nájem bytu minimálně na rok, kde by bylo možné mít trvalou adresu a do budoucna i parkování blízko domu.
Zároveň hledám pár veselých, zodpovědných a klidných lidí, co jsou podobného ražení a hledají podnájem od září ideálně na 6-12 měsíců.
Strop ceny pro 2+1 vč poplatků 14000,- a pro 3+1 je 21000,-.
Předem Vám děkuji za odezvu a přeji pěkné dny.
Klára
Možnosti a ceny dopravy
dopravu zajišťuje kupující