úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PAW_LINKA
reference:
+10
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
kurz Praha : 1 inzerát
Prodám Praha : 35 inzerát
Praha : 408 inzerát
kurz : 1 inzerát
Prodám : 45 inzerát
nabízím
Prodám intenzivní kurz angličtiny v Lite Praha
Nabízím jazykový kurz 72 hodin v Lite Praha. Hodina výuky je za 179 Kč.
Koupila jsem si kurzů víc najednou a nemám ani nebudu mít čas ten poslední odchodit. Kurz je možno přepsat na nového zájemce o studium, takže bych někoho takového ráda našla.
Jde o intenzivní kurzy pro začátečníky, falešné začátečníky nebo i lehce pokročilé (možná i pro vyšší úrovně, ale to nevím musela bych se zeptat) ve 4 úrovních. 80% výuky je o mluvení a metoda, kterou učí je perfektní. Opravdu se přestanete bát mluvit anglicky a budete konverzovat.
Kurzy jsou 3x týdně, 4 vyučovací hodiny denně, cca 1,5 měsíce. Můžete si vybrat čas, který vám vyhovuje - ráno - odpoledne - večer a dny, kdy chcete studovat. A nebo mají intenzivní letní kurzy. Kurz můžete absolvovat letos nebo i příští rok, záleží jen na vás.
Cena kurzu je nyní 14 500 Kč/ 72 hod., prodám za 12 900 Kč = hodina studia za 179 Kč.
Nabízí i ukázkovou hodinu zdarma. Zkusila jsem už hodně jazykovek, ale tahle mi přijde fakt perfektní. Po asi 15 ti letech neustálých začátků fakt mluvím. :)
Více tady:
https://www.lite.cz/?gclid=Cj0KCQjwtb_bBRCFARIsAO5fVvF5eyKCYLVxre7N1XcfIbiFANSX-IfozC0AnqMjx_gRnfa4W0Wljc8aAk5ZEALw_wcB
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam