úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
opravu : 1 inzerát
nabízím
Grafik na opravu prezentace
Hledam grafika, co v cca 10slidove PDF prezentaci vymeni roky 2018 za 2019, je to asi 15 pripadu - prace na chvili a zadna raketova veda.
Hledam grafika, co v cca 10 slidove PDF prezentaci (nemame zdrojaky) vymeni roky 2018 za 2019, je to asi 15 pripadu. Najit, nahradit, ulozit novou prezentaci do PRFka, ktera bude mit max 4.8 MB a poslat.
Jsou toho dveverze, nase a Anglicka, proporce a vse je naprosto totozne, az samozrejme na pouzity jazyk.
Zadna raketova veda, nicmene uz za hranicemi mych uzivatelskych schopnosti.
Kdyby si to chtel nekdo strejchnout takhle v podvecer, platim samozrejme nejakou tu stovku v protismeru, to se uz dohodneme s tim, ze kdyz to bude pohodaspoluprace, behem roku mam vyrobu sem tam nejaky ten bannyrek, sem tam nejaka takova picovinka... Maly privydelek, kdyz neni hodku do ceho pichnout a clovek muze jen tak udelat solich.
Potrebuju, aby byl clovek peclivy, nikde nic nevynechal a nezkonil a dodal to dohledne v radu dne - dvou od zadani ukolu. Jakoze "Neee kaaamoooo posli mi to, ja se na to podivam az budu mit chvili. Co treba nikdy..." nemam zajem.
Predem diky!
Možnosti a ceny dopravy
Kdekoliv, je mi to jedno...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam