úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
_KOFILA_
reference:
+7
nabízím
Marvel's Spider-Man
Máte chuť po obědě na sladkou tečku? Pochutnat si tak, že si za týden nebudete pamatovat co to bylo za zákusek? Doporučuji posledního Spidermana od Insomniac Games.
Tak hotovo, hospoda hořela hodinu... Spi sladce Spi, der Mane! Dobré to bylo. Původní plán dohrát a užít si pavouka za víkend vyšel. Fajn chumelenice! Pro fanouška Spidermana povinnost!
Pozitiva:
– skvělý svět, výborné ruchy a ozvučení (zhoupnutí přes koruny stromů hladí!)
– na finálního bosse není třeba extra vybavení (oblek vám dají jiný, bez vašich schopností, čili není třeba grind za účelem lepšího vybavení)
– výborně nasvícené, graficky parádní, QTE a video sekvence špička, komiks jak má být (to jsem se velmi bavil)
– animace a celkový pohyb pavoučího muže neskutečně intuitivní
– výborná plynulost přechodu mezi videosekvencema a samotnou hrou
– produkční hodnota na úrovni!
– první akt seznamování s hrdinou a světem (dobře, že neřešili, proč a kdo je spiderman, že jsem to nacházel prostřednictvím batohů a pozadí příběhu řešil touto formou), druhý akt seznámení se superhrdinama a hlavní zápletka města, třetí akt už velké grandfinale plné soubojů...
– jak se rozvíjel příběh a měnily se akty, měnilo se i samotné město
– ani jedno sprosté slovo a žádný sexismus (hra je velmi politicky korektní)
Negativa:
– 40 minut titulky (nepřeskakoval jsem)
– příběhově jsem čekal lepší zvraty, bylo to velmi snadno předvídatelné
– obleky (některé chápu, že jsou z jiných dílů a událostí, ale to je hnus velebnosti, ještě že se dají schopnosti obleku přenášet do jiných obleků)
– s MJ jsem čekal lepší harašení a propracovanější dialogy (když již nejsou spolu resp. jsou rozejití)
– hlavní dějová linka zbytečně zdlouhavá, ocenil bych 10 hodin max.
– stealth pasáže naprosto plytké, kromě grand central terminal kdy v kůži MJ úkolujete Spidermana, co má dělat naprosto bezduché a jednoduché (myslím hraní za jiné postavy)
Celkové hodnocení, chlapci a děvčata dali 3 hvězdičky z pěti.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam