• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    Věříte barevné typologii? Víte, jestli jste jasná zima nebo tmavé léto? Jaké máte zkušenosti se službami vizážistů nabízejících určení vašeho barevného typu? Koho doporučíte a koho rozhodně ne?
    rozbalit záhlaví
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GRETKA: A poslední barvy, doplňkové. Co se mnou fungují. 😊

GRETKA
    GRETKA --- ---
    GRETKA: Moje červené. Syté, tmavější, studenější.

GRETKA
    GRETKA --- ---
    GRETKA: Todle jsou ty mé barvy - zelená s modrou a modrá, hlavně námořnická modrá. Hnědá taky dobrá ale ta studenější a sytá. Světle modrá taky jde ale chce to přidat kontrast (doplňková barva).

GRETKA
    GRETKA --- ---
    GRETKA: Todle jsou ty moje neutrální. Snesu až i černou ale tmavá šedá je lepší. Býlou čistě nedávám, chce to ztlumit. Dá se i krémová.

GRETKA
    GRETKA --- ---
    XMARGE: Hodím jsem vám taky fotku jako MEI (je to fotka z tábora na denním světle, je bez make-up&co a před analýzou, tak prosím o schovívavost). A pak vám hodím fotky šátků s popisem co jsem si ze setkání odnesla. 😊

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MEI: hovorim, ezoterika :) ja som soft summer a vlastne som zacala riesit akurat to, ako moc su tie farby saturovane. a kde sa nachadzaju na spektre tepla studena, kde musia byt zhruba v strede spektra.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    RACHEL: ono prave pre tych vysoko kontrastnych ludi, co maju svetlu plet a takmer cerne oci a vlasy existuju dva typy. Dark Autumn a Dark Winter, vsimnite si, ze su vedla seba na kolecku v zahlavi, to nie je nahoda :) su ludia, co su neutralni a su medzi obdobiami... zalezi na teplych/studenych odtienoch, co maju v pleti a ci im plet hra do zluta/zelena alebo do modra/seda. ja to nazivo na ludoch vidim. nie su vsetci zima...
    Mei moze byt Dark Autumn... ona ta paleta vlastne od tej soft autumn neni tak ina. tiez tam ma tlumenejsi farby, nie tak ziarivo teple ako True Autumn, ktore jej slusat nebudu.

MEI
    MEI --- ---
    MEI: Tak samozřejmě mimo :-) Hodně jsem se tomu bránila, protože mám velmi ráda studené zimní barvy, ale už od začátku bylo docela jasný, že mám teplý podtón, nikoli studený - kdybych neviděla ty přechody pomocí šátků, tak bych tomu nikdy nevěřila. Vyšel jemný podzim, což jsou tedy barvy, které se mi vlastně taky líbí. Alternativně světlejší tóny od pravého podzimu, ale tam už bych musela přidat alespon rtěnku nebo řasenku, aby mě ty barvy nepřebily.

Jinak spokojenost, byla to hodina a půl, paní děsně sympatická, největší výzva byla na sebe hodinu a půl čučet do zrcadla.

RACHEL
    RACHEL --- ---
    Tak jsme si dnes s dcerou užily holčičí odpoledne.
    Zde https://paletakrasy.cz/ taky na instagramu.

Správně jsem si sama diagnostikovala, že jsem zima, tak jsem zářivá zima (bright winter). U dcery jsem vůbec nevěděla, tak je světlé léto.

PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Ahoj holky, dělá mi problém určit, zda se jedná o studenou či teplou modrou. Poradíte mi?

MINERWA
    MINERWA --- ---
    příklad, tohle fakt ne :)

tohle jo
    EDERA
    EDERA --- ---
    MADIETTA: Potvrzuju, že to bylo naprosto skvělé. Taky jsem potěšena, protože TOPIMAGE potvrdila, že opravdu nezapadám do žádné ze 12 škatulek a že "klamu tělem. Nakonec jsme dospěly k tomu, že moje barvy jsou někde na pomezí bright winter a bright spring, takže vlastně takové "předjaří".:-D

A teda bylo strašně super to absolvovat s někým typově odlišným, protože to prostě úplně mlátilo do očí, jak na Tobě vypadá skvěle černá a bílá, zatímco já můžu maximálně antracitovou a slonovou kost.

No, a máme potvrzeno, že si při nákupech opravdu konkurovat nebudeme.:-D

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dnes s EDERA u paní Makrouškové. Že jsem True Winter, asi vůbec nikoho nepřekvapí, ale potěšilo mě, že pro mě TOPIMAGE objevila úžasný odstín tmavě fíkové barvy, kterou by mě samotnou nikdy nenapadlo vybrat, a taky že mi ukázala, jaký odstín zelené mi sluší, což jsem až dosud netušila.

Z té fíkové (na fotce úplně vpravo hned vedle černé) si chci nechat ušít kabát, pokud by se mi takovou podařilo sehnat.

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Hurá, narazila jsem na holku, která má velmi podobně barevný obličej/vlasy, jako já :).

Color Analysis Draping Demo
    https://www.youtube.com/watch?v=cqvYpCn5bDg
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Leto po dovolenke.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    EDERA: Mám vo vrelej pamäti detský pokojíček u známych, kamarátka jasná zima s otvoreným Bravíčkom mi ukazuje farebné typy a ani jedna netušíme čo som ja.
    Žily modré, oči studené šedomodré s hnedým stredom, opaľujem sa do ružova a potom to zhnedne a drží, pehy teplé, vlasy studená blond, čo sa v lete šisuje do teplej zlatej. V zime som leto, v lete netuším. Mám jednu rtenku, je to studená ružová nude (perfektný odtieň pre soft summer) a v zime je na mne super. V lete na mne vyzerá príliš šedo.

Fotka z prosince. :)

MINERWA
    MINERWA --- ---
    FREE Quiz! What is your Seasonal Color Palette? ~ 30 something Urban Girl
    https://30somethingurbangirl.com/free-quiz-what-is-your-seasonal-color/entries/229594/
    tak jsem asi cool

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam