• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALPOTUS
    President Of The United States v současnosti. Osobnost, úřad, vliv doma i ve světě, člověk ve středu dění.
    rozbalit záhlaví
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONDZIK: Zduvodneni Tveho postoje je fantasticke. :-)
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    NJAL: Napriklad, kdyz kolovaly famy o udajnem ruskem kompru na Trumpa v podobe "golden shower" v moskevskem hotelu, tak jsem byl prvni, kdo to naprosto zavrhoval, protoze by rozhodne o zadne kompro neslo, vzhledem k romu, ze by se vsichni spis divili, kdyby si Trump "golden shower" v Moskve nedal, a predevsim proto, ze jeho volicum byly takove zalezitosti naprosto ukradene ;)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ale abych pravdu rekl, ja jsem ani v nejoptimistictejsich snech necekal, ze by 7. ledna bias zazracne zmizel.
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONDZIK: Hezky. Nedovedu si predstavit ten medialni shitstorm (a zdejsi gruppenhejty), kdyby takhle "vice kontaktni" byl predchozi prezident. Uplne si predstavuji, jak bys pln objektivniho zhodnoceni situace nakracel do oka zdejsiho gruppenhejtu a napsal - "to se vam jen zda, ze je to creepy!" :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONDZIK: takze si vazne myslis, ze to neni dukaz pedofilie ?
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    NJAL: Ze je Biden ponekud vice kontaktni, je znama vec, a ze to muze pusobit celkem creepy, rovnez. Ale tim to asi tak konci ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, donaldovi fanousci se jeste furt nesmirili s prohrou sveho oblibeneho blba? to se jeste potahne, prezidentkou bude davno Kamala nebo jina zena s koreny v asii nebo africe a cesti dementi porad pojedou spiknutivsech 5g cipu proti donaldovi... [facepalm emotikon]
    FFFF
    FFFF --- ---
    NJAL: ale tohle je jesne o dva levely debilnejsi na co jsem od Vaseho Velicenstva zvyklej.
    NJAL
    NJAL --- ---
    FFFF: ¯\_(ツ)_/¯
    FFFF
    FFFF --- ---
    NJAL: musim rict, ze jsem od tohoto tveho noveho klubu moc necekal.
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Tady mas nejaky zaklad, videa na YT jsou, to, o cem mluvi ten pan je pripad Tary Reid, na kterou jakoby se #metoo (kdyz uz tady je, at se krici a protestuje teda proti vsem, ne selektivne) nevztahovalo :-)

    Creepy Uncle Joe
    https://www.youtube.com/watch?v=_lM8qY09Bpw

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: tak tady mě budeš muset nasměrovat, ale čekám nějakou velkou zábavu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Nevim no, me to ocichavani na kamery prijde horsi, nez zakulisni prohlaseni o tom, ze zensky tak leti na prachy, ze si nechaj libit cokoliv, vcetne toho, ze je takovy milionar muze chytit za tu jejich pussy. Ale to uz je vec nazoru.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    HONDZIK: prerikava se.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: to je stejný, jako se divit, proč má Zeman jiný pokrytí a narativ článků, než měl Havel. Comacho si vybral full frontal konfrontaci s minimální afinitou k faktům a maximální ke svý osobě, těžko novinářům vyčítat, že ho v tom máchali.
    Biden je veterán bažiny posledních 40 let, a evidentně umí pouštět jenom takový osobní infa, který se mu hodí do krámu, a tak zvládne přehrát téma tam, kam potřebuje. Navíc už byl imho dostatečně proklepnut před osmi rokama, a kdyby tam nějaká bomba levelu grab them by the pussy byla, tak už o ní víme.
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    NJAL: Medialni (z vetsiny) protitrumpovsky bias rohodne nepopiram, nicmene myslim, ze jej z prevazne casti vyvolaval sam Trump svym, rekneme, ne prilis standardnim, spise excentrickym, misty patrne nepricetnym vystupovanim. Biden je z tohoto hlediska medialne relativne nezajimavym. Co bys na nem chtel rozmazavat (aby to nebyla nejaka vysinuta pseudokauza ve stylu, ze je senilni pedofil nebo ze saje destske mozky)? Jedine co muzes, je vecne hodnotit jeho dosavadni pusobeni, kde lze nepochybne najit spoustu veci ke kritice, nicmene na nejaky soustredeny "medialni utok" to patrne nevyda ;)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONDZIK: Jo, je to rozumne. Ale take je to uplne fuk. To, ze nejaky vyznamove maly cesky clovicek neco nejak zhodnoti se vubec neda brat jako "tak a ted se Bidenovi vi vsechno a pojdme dal." Kdyby se proti nynejsimu sefovi Bileho domu vedl stejny medialni utok jako proti jeho predchudci, tak budes mit videoklipy Bidena ocuchavajiciho male holky kazdy druhy den v masmediich a Tara Reid by mela kongresova slyseni a velka interview na titulnich stranach. Ten medialni bias musi byt viditelny pouhym okem z Mesice.

    HWLLFFRDD: Prekvapive pricetny clanek.
    FFFF
    FFFF --- ---
    HWLLFFRDD: ja nevim? klimaticka zmena a Greta? Soros a imigranti? Komousi a infiltrace pres AOC? Cancel culture na socialnich mediich? zluty virus a Huawei G5? vsechno dohromady?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    FFFF: Tyvole co asi nevadí progresivním volnomyšlenkářům ale "bigotům" jo, o čem se vedou kulturní války?
    FFFF
    FFFF --- ---
    HWLLFFRDD: nechce se mne to cele louskat, co je ta "druha pulka" o ktere nevime?
    HWLLFFRDD: nic extra.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Nějakej extra důvod, proč to sem napíšeš pod jednim id, smažeš, a napíšeš pod jinym?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam