• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALPOTUS
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Ten (originalni) clanek tomu fakt nepomohl :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: Zároveň na 150 organizací se chystalo protestovat pro případ, že by Trump zfalšoval volby (čti vyhrál). - koukám Echo už jede full tinfoil hat model!
    NJAL
    NJAL --- ---
    Jasne, takze tedka kdyz se zase sejdou zastupci medii a socialnich siti a rozhodnou se, kdo ma vyhrat (resp. kdo za zadnou cenu vyhrat nesmi), tak jsou to ciste a neovlivnene volby.

    Lepsi potvrzeni "they rigged the elections" si trumpiste ani nemohli prat. Fakt. Koukam, ze lide, co se tehle konspirace (to slovo je bez uvozovek v originalu) zucastnili, maji tezky pocit nedoceneni, kdyz museli hned bezet pochvalit se s takovou veci do novin.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MRAKY: ten zdroj je poněkud méně senzacechtivý. https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/?amp=true&__twitter_impression=true

    The handshake between business and labor was just one component of a vast, cross-partisan campaign to protect the election–an extraordinary shadow effort dedicated not to winning the vote but to ensuring it would be free and fair, credible and uncorrupted. For more than a year, a loosely organized coalition of operatives scrambled to shore up America’s institutions as they came under simultaneous attack from a remorseless pandemic and an autocratically inclined President. Though much of this activity took place on the left, it was separate from the Biden campaign and crossed ideological lines, with crucial contributions by nonpartisan and conservative actors. The scenario the shadow campaigners were desperate to stop was not a Trump victory. It was an election so calamitous that no result could be discerned at all, a failure of the central act of democratic self-governance that has been a hallmark of America since its founding.

    Nemělo jít o to, aby vyhrál někdo konkrétní volby, ale aby vůbec šlo o volby...
    NJAL
    NJAL --- ---
    MRAKY: Nebylo. Ten clanek znam, je napsany tak propagandisticky ("korporatni X men v posledni vterine zachranuji volby, uaaaaa"), ze jsem dosud premyslel, jestli ho sem resp. do Trumpa dat nebo ne.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    bylo?
    Progresivisté se chlubí, jak zmanipulovali americké volby - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SKzr5/progresiviste-se-chlubi-jak-zmanipulovali-americke-volby

    "Co když demokraté opravdu zmanipulovali volby v neprospěch Donalda Trumpa? Ne, že by ve velkém falšovali hlasy či přeprogramovali sčítací přístroje. V magazínu Time však vyšel dlouhý článek s názvem „Tajná historie stínové kampaně, která zachránila volby v roce 2020“. Nejde o nějakou hlubokou investigativní reportáž, naopak většina zdrojů tam mluví otevřeně na jméno, a dokonce se svými aktivitami chlubí. Jak vyplývá již z titulku, autorka článku Molly Ballová s tímto počinem sympatizuje. Některé závěry jsou však hluboce znepokojivé."
    NJAL
    NJAL --- ---
    Biden quietly nixes Trump-era rule combating Chinese Communist-funded 'propaganda' centers

    President Donald Trump tried to enact a policy that would put pressure on American universities to reveal cooperation with China’s Confucius Institute.
    On January 26, President Biden quietly nixed the policy.
    A spokesperson for ICE confirmed to Campus Reform that the policy was rescinded.


    Campus Reform the #1 Source for College News
    https://www.campusreform.org/article?id=16784
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    NJAL:
    to je nejakej komik?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    THEODORT: Je třeba Woody Allen slizký prase nebo člověk s morálním kreditem?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    GLOBETROTTER: jen se nestyd a rekni jmeno, proste je rozdil jestli to dela nejaky slizky prase nebo clovek s nejakym moralnim kreditem.
    FFFF
    FFFF --- ---
    GLOBETROTTER: cry baby cry.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VYHULENY_UFO: To nikdo nepopírá. Akorát, pokud je z tý "špatný" strany, tak je roznesenej na kopytech ze strany MeToo.
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONZA09: Byl z toho nakonec uplny pussy riot.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: Asi Trump NJALa taky grabnul za pussy. Jenže jemu se to accidentally líbilo a žije z toho do teď. :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: To je prece jedno, kdyz se to hodi, muzes kecat klidne zcesty naprosty nesmysly, a stejne dostanes prime time a slyseni v Senatu.. Vse zalezi na tom, kterym smerem hovnomet miri! :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    PALEONTOLOG: To me samozrejme tesi, je videt, ze si vychazime vstric a zdejsi klubik bude zivotem kypici kotlik pohody, kam se kazdy bude rad vracet. :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NJAL: ja myslim, ze jsi taky nezustal pozadu :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: pročet sem to na wiki, a že by mi to uplně dávalo smysl, to fakt říct nemůžu, kor když ta holka pracuje s třema různejma verzema. Přijde mi to, že po sobě párkát pokukovali v kanclu, pak se Biden někde nalil a zkusil to, a nevyšlo to...

    The Washington Post also interviewed Reade in 2019; it declined to report that interview. In 2020, The Washington Post wrote that Reade had told them that Biden touched her neck and shoulders, "and he had people around saying it was okay". Reade blamed Biden's staff for "bullying", giving less blame to Biden himself: "This is what I want to emphasize: It's not him. It's the people around him who keep covering for him ... he should have known what was happening to me ... Maybe he could have been a little more in touch with his own staff." The Washington Post stated that Reade in 2019 "did not mention the alleged assault or suggest there was more to the story"

    The friend in 2019 told McGann "[I]t wasn't that bad. [Biden] never tried to kiss her directly. He never went for one of those touches. It was one of those, 'sorry you took it that way.' ... What was creepy was that it was always in front of people." Reade told McGann that media outlets including The New York Times were working on publishing her story.

    In a March 25, 2020, interview with Katie Halper, Reade alleged that Biden had pushed her against a wall, kissed her, put his hand under her skirt, penetrated her with his fingers, and asked, "Do you want to go somewhere else?"[15][38] Reade told National Public Radio (NPR) for an April 19 article, "His hands went underneath my clothing and he was touching me in my private areas and without my consent."[38] Reade told The Intercept her impression was that Biden believed he had consent and was surprised when she rejected him.[39] Reade told The New York Times for an April 12 article that when she pulled away from Biden, he looked puzzled and said, "Come on, man, I heard you liked me." She then said he told her "You're nothing to me, nothing," followed by "You're OK, you're fine."[17] Reade told NPR she could not remember the exact place or date of the incident, stating it was likely a basement of a D.C. Senate office building in the spring of 1993.[38]

    NJAL
    NJAL --- ---
    Skvely. Skvely. Ja vedel, ze me nezklamete. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam