• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALPOTUS
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NJAL: Mě přijde vtipný, že nejvíc o biasu mluvíš Ty a při tom jsi úplně jasnej a ten svůj bias ani nijak netajíš. Možná proto rád píšu do tvých klubíků.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: opět, naprosto si nestěžuju na to co říkáš, jenom to nezvládám dekódovat. To neměl bejt žádnej štulec do zad názorovýho oponenta ale povzdech nad tím, že se nám rozpojily verze češtiny/myšlení natolik, že pro mě začínáš bejt místama dost nesrozumitelnej. Prostě ti nerozumím, co se snažíš sdělit. Chytám se jenom ve chvílích, kdy jsem na tvý odkazy narazil někde jinde předem a strávil dost času jejich studiem na to, abych tušil, kam tvý poznámky směřujou, bez toho je to většinou jenom čistě dadaistickej shluk písmen. Není to o souhlasu, ale o formě. Dává ti smysl, co se ti snažím sdělit, nebo je to oboustranej problém?
    NJAL
    NJAL --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Odsud to take vypada dost tragicky, z meho pohledu reagujes furt stejne, cely leta, jen ted si jeste stezujes na "uroven".
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: to opravdu ne. Důvod, proč jsem reagoval na tebe, a ne na tvý souvěrce vždycky byl, že si jako jeden z mála z vaší skupiny byl schopnej mluvit stylem, kterej (mi) dával smysl. Už moc nedáváš, víc v tom sdělení nehledej.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tak hlavne skvadra nehodla psat nejak vic nikam, kde to neni jejich vlastni onlybans. Protoze to by prece neslo, aby se k vecem, ktere daj nyni hodnotit s biasem a snad nejak objektivnejc je zhodnoti az historie s odstupem, mohl vyjadrovat nekdo jinej s opacnym biasem. Skvadra totiz bias vubec, ale vuuubec nema.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    OMNIHASH: a tys cekal neco svetoborneho kdyz se njal zalozit tento klubik?
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: V klidu. Ctu skvadru ala Omnihash uz nejaky patek, takze vim, ze jedine komunikacni neselhani by bylo hlasat totez, co hlasa skvadra.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL:hele, tohle jsou tvý poslední příspěvky do diskuze, jestli ses tu snažil něco sdělit, tak to fakt nevychází. Jestli je to nějaká pokročilá forma metadiskuze, nebo jsem jenom moc mimo místní rabbithole netuším, každopádně selháváš na základní komunikační úrovni.

    Thank you, thank you, thank you :-)
    dřeň dřenitty dřeň dřeň dřeň
    Od pana buthernipples je tohle opravdu vyzivny :-)
    Legacy MSM a chlapcum ze Silikunda Valley muzete bez obav verit :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Thank you, thank you, thank you :-)

    Biden aide cuts off Boris Johnson mid-sentence & shouts at confused media to leave in awkward chaos
    https://www.youtube.com/watch?v=6VuDaBQS_nU
    NJAL
    NJAL --- ---
    dřeň dřenitty dřeň dřeň dřeň

    Gutfeld: Politico confirms Hunter Biden laptop emails
    https://www.youtube.com/watch?v=rkKLxDg4f0Q
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Od pana buthernipples je tohle opravdu vyzivny :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: opatrně, zas ti není rozumět, co se snažíš vykřičet do světa, a buthermails buthislaptop už asi bylo vydřeněný na max...

    5 výhod užívání MSM prášku - BrainMarket.cz
    https://www.brainmarket.cz/nase-novinky/msm/
    NJAL
    NJAL --- ---
    Legacy MSM a chlapcum ze Silikunda Valley muzete bez obav verit :-)

    An axis of the CIA, Big Tech and the DNC-allied wing of the corporate media spread an absolute lie in the weeks before the 2020 election.
    (...)
    But the complete lack of evidence for these claims — that even these career CIA liars acknowledged plagued their assertions — did not stop the corporate media or Big Tech from repeating this lie over and over, and, far worse, using this lie to censor this reporting from the internet. One of the first to spread this lie was the co-queen of Russiagate frauds, Natasha Bertrand, then of Politico and now promoted, because of lies like this, to CNN. “Hunter Biden story is Russian disinfo, dozens of former intel officials say,” blared her headline in Politico on October 19, just five days after the Post began its reporting. From there, virtually every media outlet — CNN, NBC News, PBS, Huffington Post, The Intercept, and too many others to count — began completely ignoring the substance of the reporting and instead spread the lie over and over that these documents were the by-product of Russian disinformation.

    On October 21 — exactly one week after the Post's first report — The Intercept published a false story under the melodramatic headline “We're Not a Democracy” about these materials from former New York Times reporter James Risen. This propaganda assault masquerading as "news” mindlessly laundered the CIA's lies about the laptop. This is what appeared in this outlet that still claims to do “adversarial” reporting:

    "Their latest falsehood once again involves Biden, Ukraine, and a laptop mysteriously discovered in a computer repair shop and passed to the New York Post….This week, a group of former intelligence officials issued a letter saying that the Giuliani laptop story has the classic trademarks of Russian disinformation."


    New Proof Emerges of the Biden Family Emails: a Definitive Account of the CIA/Media/BigTech Fraud - by Glenn Greenwald - Glenn Greenwald
    https://greenwald.substack.com/p/new-proof-emerges-of-the-biden-family
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    "Průzkum CNN z minulého týdne například ukázal, že 78 procent republikánů nevěří, že Biden loni v listopadu vyhrál, a není tedy legitimním prezidentem."
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    NJAL: jaj, popletl jsem kluby. Hmmmm. Je to aktuální, tak tu třeba nech, příště to dám přímo do Donalda.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Opravdu to nema jit vedle? :-)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Trump allies Bannon, Meadows subpoenaed in Congress' probe of Capitol riot | Reuters
    https://www.reuters.com/world/us/congressional-probe-us-capitol-riot-subpoenas-bannon-meadows-2021-09-23/

    Komise vyšetřující útok na Kapitol předvolala Trumpovy blízké spolupracovníky - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/komise-vysetrujici-utok-na-kapitol-predvolala-trumpovy-blizke-spolupracovniky-40373015?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    Výbor se domnívá, že čtveřice mužů může disponovat zásadními informacemi ohledně okolností a událostí ze 6. ledna.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Nová fakta: USA nebyly v lednu od protiústavního převratu daleko – Forum24
    https://www.forum24.cz/nova-fakta-ukazuji-ze-usa-nebyly-v-lednu-od-protiustavniho-prevratu-daleko/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=596561&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=yHRicW97oBm-202109240635&dop_id=13590818

    Příval nových a šokujících zákulisních informací o tom, jak se tehdejší prezident Donald Trump snažil zmařit ústavu a vůli voličů, ukazuje, že Amerika byla letos blíže státnímu převratu, než se dosud vědělo.

    CNN.com uvádí, že nové důkazy ukazují to, co mnozí lidé z Trumpova okolí věděli už v lednu: Jeho argumenty pro setrvání u moci byly nepodložené, ale vrchní velitel se rozhodl naslouchat nohsledům prosazujícím divoké konspirace.

    Trump měl plány, podle kterých měli republikáni zabránit v Kongresu potvrdit skutečné vítězství Joea Bidena. Mělo to zajistit memorandum, které mělo využít viceprezidenta Mikea Pence. Šlo o plán zmařit potvrzení Bidenovy volby ve Sboru volitelů. O tomto memorandu informovali v nové knize „Peril“ (Hrozba) reportéři deníku Washington Post Bob Woodward a Robert Costa a později jej získala televize CNN.

    „Podle zprávy deníku The New York Times věděl Trumpův vlastní volební štáb, že obskurní tvrzení o podvodu, která předložili právníci tehdejšího prezidenta, jsou naprosto nepravdivá. Neudělali však nic, aby jeho nebezpečná tvrzení zastavili. Trump poslal dopis plný nepravdivých informací státnímu tajemníkovi státu Georgia Bradu Raffenspergerovi a požádal ho, aby zahájil proces zrušení osvědčení o konání voleb v roce 2020.“

    Zdá se, že tato nová svědectví budou velmi zajímat sněmovní výběrový výbor vyšetřující napadení Kapitolu 6. ledna. Nově zveřejněné informace navazují na to, co již bylo známo. Exprezident například inicioval rozsáhlou dezinformační kampaň, která přesvědčila miliony voličů, že volby byly ukradeny. Pomohla mu v tom poddajná konzervativní média, která jeho lži prosazovala.

    NJAL
    NJAL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam