• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NJALPOTUS
    President Of The United States v současnosti. Osobnost, úřad, vliv doma i ve světě, člověk ve středu dění.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: páč týpek s polštářema byl jenom poslední lumen v extrémně dlouhý řadě, zaměň si ho třeba za dědu s bubínkem, pornoherečku, střílejícího teenegera, tu křesťanskou babu z jihu, co metala po demokratech kletby, Q...


    NJAL: to je přece uplně jedno, všechny tyhle kraviny přitáhnul Trump a jeho styl existence v týhle realitě. Do jeho příchodu na scénu všichni věřili tomu, že prezident musí mít aspoň tříciferný IQ a schopnost formulovat nějaký reálný myšlenkový řetězce, místo toho se ukázalo,že stačí pozurážet půlku světa generátorem náhodnejch hlášek. Pak se divíš, že musej tajný služby s vážnou tváří hodnotit, jak moc je reálná myšlenka, že na prezidenta chcaly ruský štětky řízený KGB někde na vejletu v Moskvě, a on za to teď půjde Putinovi na ruku... Play stupid game, win stupid prizes.
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Vždyť je to furt dokola, Killary, Bidenův laptop, dossiers, furt ta samá prázdná sláma. - "dossiers" jsou klasicky protitrumpovsky pokusy, myslim, ze lepsiho dukazu, jak to mas pomotane, ani netreba.
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Jasneze whataboutismus :-) Mas diskutovat nahozene tema a neukazovat na druhe, tohle moc moc radi pouzivate :-) Nicmene i jako whataboutismus je to slaboucky, takovy klasika Omnihash, kdyz srovnavas 2 soukromy osoby s nove budovanym vladnim uradem. No ale kde nic neni, ani smrt nebere, coz.

    A co se toho tyce, kdo koho obdivoval, o existenci toho manika s polstari vim, ale ja osobne ho vidim na Nyxu v mem okruhu klubu zminovaneho poprve. Urcite jsem neco prehledl a Ty mi rad ukazes, kde ho nekdo oslavoval. :-))) Ale spis si myslim, ze jste ho zminili v nejakem ze vasich udernickych hahaklubiku a Tobe uz se to vsechno uz trosku sleva dohromady. Jsi po te akci s twitterem nejaky rozharany, nechces si dat voraz?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NJAL: jakej whataboutismius zase. Celou dobu, co byl Trump prezidentem, se tyhle postavičky objevovaly v měsíčních intervalech a Trump jim nadšeně tleskal a tys ho za to obdivoval. A teď se tu najednou pohoršuješ, že se objevil další dozvuk týhle marnosti. Vždyť je to furt dokola, Killary, Bidenův laptop, dossiers, furt ta samá prázdná sláma. Všechno tohle je práce Trumpa, kterej celou dobu tyhle magory popichoval, místo toho, aby je ignoroval jako všichni příčetný prezidenti před ním. Tak se halt nezbývá než smířit s tím, že se ještě nějaký postiženci objeví, chápu že ti to nevoní, on z toho taky zbytek světa nekřičel radostí poslední pětiletku.
    NJAL
    NJAL --- ---
    OMNIHASH: Ale notak, snad bys neprovozoval whataboutismus... Ze ne? :-) Kde jsou nasi hrdinni progresivni retori ovladajici rozpoznat vsechny diskusni uskoky, kdyz by Te meli upozornit? :-D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Koukám, že schoponost detekce mašíblů se trumpetám zázračně vrátila... kde jste jí těch pět let schovávali, když jste tu obdivovali lumeny typu MyPillowGuy nebo Yiannopoulos?
    NJAL
    NJAL --- ---
    SPIKE411: To je dobra analogie pro popsani dnesniho stavu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Holt někdo z Qanon dostane příležitost zase za pár let, to vydržíš.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Vyborne, magor verici dezinformacim dostal na starost boj proti dezinformacim.


    Biden's ‘disinformation' chief is Trump dossier author fan and Hunter laptop doubter
    MSN
    https://www.msn.com/en-us/news/politics/biden-s-disinformation-chief-is-trump-dossier-author-fan-and-hunter-laptop-doubter/ar-AAWG5q8
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    POTUS:
    "No ship that sails under the Russian flag, or that is owned or operated by Russian interests, will be able to dock in a US port or access our shores. None, none,"

    also

    US 🇺🇸President Joe Biden @POTUS has announced an additional $800m (£613m) security assistance package for Ukraine. It comes just a week after the US announced a previous $800m to support Ukraine.
    NJAL
    NJAL --- ---
    The White House Is Using TikTok Influencers to Peddle Propaganda | Opinion
    https://www.newsweek.com/white-house-using-tiktok-influencers-peddle-propaganda-opinion-1688698
    NJAL
    NJAL --- ---
    NYT najednou priznava, ze Hunterovic notebook je autenticky. Takze MSM lhaly a socky cenzurovaly na objednavku. Yaaay :-)

    [NJAL @ Donald Trump 2016+]
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Jana Marková - Pane Bože! Kam jsme se to dostali? Putin...
    https://www.facebook.com/jana.markova.9803/videos/472875391216857/
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    A troska bulvaru v antitrump stylu :-)

    Joe Biden’s COP26 trip had already been somewhat marred by being flashed by a ‘large’ Scottish man and appearing to fall asleep during the speeches.

    But the US president has now been hit with further embarrassing revelations concerning his brief visit to Glasgow.

    Apparently the most powerful man in the world produced some of his own emissions at the summit, by farting audibly while chatting with the Duchess of Cornwall.

    Camilla is said to have been so taken back by the incident that she won’t stop talking about it, The Mail on Sunday reported – citing an ‘informed source.’
    (...)
    The source said: ‘It was long and loud and impossible to ignore. Camilla hasn’t stopped talking about it.’


    Joe Biden 'farted close to Camilla and she can't stop talking about it' | Metro News
    https://metro.co.uk/2021/11/07/joe-biden-farted-close-to-camilla-and-she-cant-stop-talking-about-it-15559289/
    NJAL
    NJAL --- ---
    The Supreme Court announced last month it would hear a challenge that Harvard discriminates against Asian American applicants. One problem raised by this news is the strong likelihood that the Court, now firmly controlled by conservatives, will strike down all racial preferences in college admissions. I’d like to call attention to a second, related problem: The institutions that crafted these policies, and the liberals who have defended them, have relied overwhelmingly on dissembling and lies. Whatever the legal merits, the political case for Harvard’s system, and the similar systems used by its fellow elite institutions, has been formed by a stream of insultingly dishonest propaganda.

    The Left Is Gaslighting Asian Americans About College Admissions - I support affirmative action, but stop denying it discriminates against Asians.
    https://nymag.com/intelligencer/2022/02/the-left-is-gaslighting-asian-americans-on-school-admissions.html
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Redneck #55: Jak Joe Biden nestavěl „znovu a lépe“ — Redneck
    https://ceskepodcasty.cz/episode/58SrK1XpTL6fghen4pxM
    NJAL
    NJAL --- ---
    Solidne se to zacina rozmazavat :-)

    The iAero flight that so puzzled Hamborsky that night was just one of the almost nightly charter flights that began shuttling migrants into the suburban Westchester airport after curfew from places like McAllen, El Paso and Houston, Texas, last year beginning at least as far back as Aug. 8. The flights stopped only after The Post revealed their existence in late October.

    Leaked video reveals Joe Biden's 'hush hush' migrant invasion
    https://nypost.com/2022/01/26/leaked-video-reveals-joe-bidens-hush-hush-migrant-invasion/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam