úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LUSINDA
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
původní stav : 2 inzerát
stav : 92 inzerát
původní : 7 inzerát
nabízím
Moskvič 412, 1971, původní stav
Prodám Moskviče 412, rok 1971, najeto 90 tisíc km. Vůz je přihlášen na platných značkách, povinné ručení platím, eko poplatek vyřešen.
Prodám Moskviče 412, rok 1971, najeto 90 tisíc km. Vůz je přihlášen na platných značkách, povinné ručení platím, eko poplatek vyřešen, propadlá STK/EM. Původní provozní stav, původní lak Soči (zelenomodrý). Vůz je kompletní, ale má odstrojený interiér, který je uložen na suché půdě. Nové pneu 165/80 R13 zimní Barum, zadní prasátka, karburátor, palivová pumpa, gumičky do stěračů, baterie, některé hadice, svíčky, kabely, cívka, kontakty, kondík, víčko rozdělovače, jedno zadní světlo, nové zadní trojúhelníčky blinkrů, nové žárovky, měnil jsem olej v motoru, převodovce, diferáku, brzdovku, chladicí kapalinu. Nádrž nerezavá a vevnitř čistá. Motor běží pravidelně, trochu cvakají ventily a je slyšet řetěz, převodovka, spojka a rozvodovka opotřebované vzhledem ke stáří. Jsem malitelem od r. 2015, v letech 2016-2017 používán na běžné ježdění, najeto mnou 9 tisíc km bez závad, byl jsem i v Rakousku na dovolené. Od r. 2018 stojí, jenom občas projeto kvůli promazání. Rezavá podlaha u řidiče, prahy dobré, mírná koroze podvozku a podběhů. Orezlé přední čelo, nárazník, poklice. Vzhledem k špatnému stavu elektroinstalace jsem začal výměnu, ale nedokončil. Lehce nabouraný na levý přední roh. Hnědý interiér kompletní a nezničený, neprasklá palubka. K vozu díly - nový přední blatník, nové nárazníky, něco k elektrice, sada těsnění, páčky, pojistky, blbůstky, co se najdou po bednách. Důvod prodeje: nedostatek času.
Cena k jednání 25 000 Kč
Praha východ
Foto zde:
http://leteckaposta.cz/969236446
Možnosti a ceny dopravy
Vlastní odvoz.
LUSINDA
---
---
10:29:39 4.11.2018
Vůz prodává můj manžel. (není na Nyxu) Více info v poště.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam