úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TLOUDEV
reference:
+25
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Nabízím Výroba : 1 inzerát
dřeva : 1 inzerát
Výroba : 1 inzerát
práci : 2 inzerát
Nabízím : 13 inzerát
nabízím
Nabízím práci - Výroba ze dřeva v Německu
Pokud seženu druhého člověka k sobě, byla by tu šance na zhruba tříměsíční šolich v Německu, výroba dřevěných prvků pro stavby. ZKUŠENOST NUTNÁ, tedy sháním ideálně vyučeného truhláře, nebo někoho, kdo má alespoň pár let praxe se dřevem.
Poslovensky, přeložte si ;-)
Ponúkame prácu pre 2 pracovníkov s drevom. Vyrábajú sa rôzne drevené komponenty v hale pre rodinné domy, priemyselné budovy, stropy, môžu to byť práca s drevom – okná, dvere. Je potrebná nemčina u jedného z dvojice.
(pozn: já německy jakž takž umím, tedy domluvím se, sítem výběru jsem již prošel..)
Práca mala byť pôvodne na tri mesiace, ale na presný dátum trvania by sme Vám upresnili v prípade, že si nájdete kolegu a mali by ste o to obaja záujem.
Pracuje sa v meste Villingen-Schweningen (pri švajčiarskych hraniciach).
Ponúkame:
12,00 €/hod. brutto + 2,50 €/hod. nezdanený príjem (max. 20 € za odprac. deň) + 12,00 € príspevok na ubytovanie
Ubytovanie zabezpečujeme v bytoch so zariadenou kuchyňou, wifi. Priemerná
cena ubytovania sa pohybuje okolo 15-16 €/os./noc. Po každom odpracovanom
týždni dávame zálohu vo výške 100,00 €.
V čistom sa dá zarobiť po odpracovaní základného pracovného fondu (8 hodín denne) okolo 1800 €.
Vyplácame všetko na bankový účet cez výplatnú pásku, nedávame peniaze pomimo.
Iné výhody práce v Nemecku:
- zdravotné, sociálne, úrazové poistenie a dane platené v Nemecku
- prídavky na deti sú vo výške: na 1. a 2. dieťa: 194 €, pri 3 deťoch 200 € a pri 4 a viac deťoch 225 €
- po 5 odpracovaných rokoch máte nárok na dôchodok aj z Nemecka (rátajú sa všetky odpracované roky, aj keď ste robili u viacerých zamestnávateľoch v Nemecku)
- preplatenie dovolenky z nemeckej dovolenkovej pokladne SOKA BAU. Pri odpracovaní celého roku môže byť táto suma na úrovni jedného celého platu.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam