úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KAROLAJN
reference:
+20
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
tašky : 1 inzerát
včetně : 17 inzerát
nabízím
Teutonia Spirit S3 včetně zimního vybavení a tašky
Prodám černo-hnědý kočárek Teutonia. Je po dvou dětech, u druhého dítěte byl používán jako sporťák cca rok, a těsně předtím prošel servisem Teutonia, nicméně bych doporučila opět trochu seřídit.
Přední kolo je nově udělané, aretace plně funkční, ruční brzda funguje ale už ne na 100%. Sedací hnědá část je od slunce vyšisovaná (lze vyřešit vložkou, měla jsem ji ale už je zničená), stříška (UV50+) je po servisu kupovaná nová, stejně tak látkový kryt na madlo (mám k tomu i původní hnědý). Korba může být umístěna po i proti směru jízdy. Lze polohovat úplně do lehu a opěrátko na nohy lze taky zvednout do svislé polohy, takže v něm může děťátko pohodlně spinkat. V ceně je také originál pláštěnka, kryt přes nožičky dokud není úplná zima a krásný a teplý originál Teutonia zimní fusak. U toho lze úplně odepnout spodní část kvůli botičkám. Kočár lze pohodlně složit celý, pokud je méně místa lze korbičku sundat a zadní kola vycvaknout. Dále v ceně černý rukávník Emitex a černá taška (není Teutonia).
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam