úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUSI_UNGERN
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Malý ale : 1 inzerát
pokoj : 1 inzerát
ale : 27 inzerát
Malý : 4 inzerát
nabízím
Malý ale fajný neprůchozí pokoj na Smíchovských Malvazinkách
Nabízíme malý ale fajný pokoj v pohodovém bytě v prvorepublikové zástavbě ve vilové čtvrti na Smíchově.
Nájem zahrnuje veškeré poplatky, včetně výdajů za čistící prostředky a paní Lidu, co nám sem chodí pravidelně uklízet. Albert je asi 150m od domu.
Ahoj, já (31, úča) a Terka (26, konzultantka v komunikační agentuře) hledáme třetí osobu do party. Nabízíme k tomu bývalý pokoj pro služebnou o výměře 8m2. Pokoj je sice maličký a může se zdát nepřiměřený s nájmem, ale to je proto, že téměř třetinu celého bytu zabírá společný obývací pokoj. Hledáme tudíž někoho, kdo by s námi rád v obýváku poseděl a nebyl pořád zavřený u sebe v pokoji, který prostě těmto účelům nevyhovuje. Terka i já jsme milé holky, které rády ironicky komentují dění ve světě a hlavně na politické scéně. Po večerech tak rády sjíždíme všemožné seriály na Netflixu a netrpělivě počítáme dny, do GoT. Kromě toho ještě občas paříme na Xboxu. V létě jsme štamgasty v místní hospodě. Doma nekalíme, jelikož v domě bydlí kromě nás tři rodiny s malými dětmi. Ale sousedi jsou strašně v pohodě, takže hned, jak se oteplí, se slezáme na společné zahradě a žhavíme gril. Bylo by fajn, pokud máte zajem, kdybyste napsali i něco o sobě. Jinak pokud máte jakékoliv dotazy, tak sem s nima.
Možnosti a ceny dopravy
Autobus 137 2 min od baráku se spojením na metro B (Anděl)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam