úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LA_BETE
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha pokoj : 1 inzerát
pokoj : 1 inzerát
Praha : 424 inzerát
nabízím
Praha 8 - volný pokoj
HLEDÁ SE SPOLUBYDLÍCÍ / SPOLUBYDLIČKA
KDE: Dolní Chabry, 7 min autobusem na metro Kobylisy
ZA KOLIK: 6500 Kč
KDY: volný ihned
V pronajatém rodinném domku se zahradou mám já a mužv jeden pokojík, který nám neobývaný leží ladem a čeká na nového obyvatele.
Pokojík je velký pouze 200*240 a momentálně je tam postel o velikosti 140. Skříň na věci je v předsíni, malá skříň nebo regál se do pokoje ještě vejde.
Součástí domku je ještě prostorný a útulný obývák, sprcha, plně vybavená světlá kuchyň, sklep, půda a garáž/dílna.
Také je možnost se domluvit na společném vaření.
Za domem je romantická zahrádka a jenom čekáme na jaro, abychom tam mohli dělat grilovačky.
Uvítáme někoho, s kým se můžeme kamarádit a kdo bude mít podobné koníčky jako my (ale není podmínkou) - to je hraní deskovek, počítačových her, koukání na filmy, LARPy a historický šerm. Hodně posloucháme hudbu, já hlavně electro a dark wave, muž hlavně soundtracky z filmů a klasiku, ale vždycky se dají zavřít dveře :-). Jinak jsme spíš tišší. Většinu času jsme vlastně pryč a hodně vytížení, ale občas máme rádi i návštěvy, takže budeme rádi pokud bude spolubydlící tolerovat naše podivné kamarády občas se vyskytující u nás . Nejsme dvakrát pořádní, uklízíme spíš nárazově a v důsledku našich koníčků je tady občas pracovní chaos, takže případný spolubydlící by měl mít jistou míru odolnosti na věci povalující se v prostoru. Pro kreativce k dispozici plně zařízená dílna. Okolí je tu vážně klidné a krásné, za 10 min se dá dojít do Čimického údolí nebo do Drahaňské rokle. Noční autobusy sem jezdí krásně z I.P.Pavlova.
Možnosti a ceny dopravy
vlastní
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam