VIKOUS: Mám to chápat tak, že na leták, kde bude jasně uvedeno, co se po mně chce a co za to konkrétně dostanu, se přihlásí kdejaký hejsek, kdežto naopak na tento nic neříkající klišé lapač se ozve nějaká michelinská hvězda? Já tedy nemám moc zkušeností s hledáním HPP, jelikož za 13 let jsem ho měnil pouze jednou, ale když sháním kačku navíc formou brigády, tak podobné inzeráty přeskakuji, jelikož na mě z nich dýchá nějaká levota, jako třeba "možnost vydělat až 180Kč/h", kdy člověk po šichtě odchází domů po čtyřech a v kapse má 80 za hodinu, jelikož nepodal požadovaný výkon.
Poté mi nezbývá, než kouknout na reference daného zaměstnavatele, které většinou nebývají moc pozitivní. A nakonec se mi většinou někdo snaží vysvětlit různými způsoby, že to tak není.
Ale třeba ti křivdím a jsi s tímto letáčkem čestnou výjimkou, jež potvrzuje pravidla.
Tudíž ti přeji hodně štěstí v nalezení vhodného personálu (což samozřejmě také není jednoduché a můj subjektivní sloh na toto téma by byl osmkrát delší, než na tvůj letáček) a pevné nervy v souboji se špatnou pověstí.