nabízím
Opel Zafira A 2.0Di 16V
Opel Zafira A 2.0Di 16V, r.v. 2000, najeto 234xxx km, STK a ME do 2/2020, pojízdnéNadešel čas se rozloučit s naší milou Zrzkou. Je jí devatenáct a byla nahrazena mladším modelem, jelikož se rodina rozrůstá.
Zrzka je Opel Zafira A 2.0Di 16V
Ač světlo světa spatřila v roce 2000, jsem jejím druhým majitelem (třetím pokud počítáme i autosalon). Její srdce je 2.0 Di 16V (60KW) X20DTL, žádný trhač asfaltu, ale jezdí dobře. Tachometr ukazuje 234xxx km. STK a ME do 2/2020.
Výbava: palubní PC, střešní okno Webasto, 4x el. okna, el. zrcátka, manuální klima, tažné. Dodělával jsem mřížky do zadních oken a do masky přídavná dálková světla Hella.
K autu je originální autorádio na kazety a starší Sony X-plod na mp3 (Cd, usb, aux). Dále k ní mám hagusy, druhý volant na přešití a střed volantu s airbagem ve slušném stavu. Na autě jsou letní pneu kupované 6/2017 na litých discích, v kufru pak tři sezony jeté zimní pneu na plechových discích.
Ve 216K km dělána generálka brzd: komplet kotouče, destičky, lz brzdový třmen, zadní tepelné štíty, hadičky, měděné brzdové trubky, lanovody
Ve 216K km nové zadní pružiny
Ve 212K km nové zadní tlumiče
léto 2017 nová autobaterie
Bude potřeba překontrolovat klimu, poslední rok nebyla pravidelně používaná. Mírná koroze pátých dveří, předních blatníků a prahů. EKO zaplaceno