úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
VESMIRNAVILA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
příležitost : 1 inzerát
pracovní : 1 inzerát
Hledám : 5 inzerát
sháním
Hledám pracovní příležitost
Hezký den Vám přeji
V současné době hledám nové místo, kde mohu cítit, že to, co dělám, mi dává smysl a ještě jsem oceněna za dobře odvedenou práci.
Od roku 2010 jsem se pomalu začala orientovat v sobě a dělala první změny ve svém životě. Seznámila jsem se s organickým jídlem i kosmetikou. Přešla jsem na vegetariánskou stravu a začala cvičit jógu. Objevovala jsem v sobě více rovnováhy mezi hmotou a spiritualitou. Při studiu VŠ jsem se skrz poznávání syrové stravy dostala do restaurace Secret of Raw. Pracovala jsem v mnoha podnicích, kde syrová strava byla ta jediná cesta. Obsluhovala jsem zákazníky a podávala jim veškeré informace. Tvořila jsem i jako kuchařka. Pak podniky pomalu začaly upadat a já jsem dle svých posledních zkušeností hledala nové místo. Přesunula jsem se do vegetariánské restaurace Maitrea, kde v současné době pracuji. Postupně jsem objevovala další možnosti, jak žít v trvale udržitelné míře, zjišťovala si nové trendy, které jsem ihned aplikovala do běžného života. Stala jsem se veganem a ještě více jsem se utvrdila, kterým směrem se chci ve své kariéře ubírat. Cítím potřebu změny a dozrál čas pohnout se vpřed. Vidím potřebu být tam, kde proudí moje vášeň, kde cítím smysl. Chci se věnovat tomu, o co se zajímám a co patří k mému každodennímu životu.
Přeji si začlenit se tam, kde se mohu podílet na rozvoji v některých z těchto oblasti /eko, bio, fair trade, rostlinná strava, zero waste a trvale udržitelný rozvoj/.
Oblasti, ve kterých mohu uplatnit všechny své dosavadní znalosti a zkušenosti a zároveň se i nadále učit a rozvíjet. Vynikám organizačními schopnostmi, ráda vedu lidi i sebe. Mohu Vám zaručit, že když dělám, co mě baví, vždy mě potkáte s úsměvem na rtech. Jsem velice pracovitý a cílevědomý člověk, který se dokáže rychle zorientovat a najít si ve věcech systém a řád. Ráda pracuji v týmu a v případě potřeby dokážu převzít iniciativu. Mám ráda pestrost, práci uvnitř i v terénu. Ráda bych se naučila nové dovednosti a také poznala zajímavé lidi, ale hlavně bych se těšila ze skutečnosti, že mohu být součástí snahy o lepší svět.
Nabízíte v současné době pracovní místo, kde bych mohla uplatnit své zkušenosti?
Pokud Vás zaujalo mé sdělení a věříte, že by naše spolupráce mohla být přínosná pro obě strany, neváhejte mě prosím kontaktovat. Budu se těšit na naše případné setkání.
Se srdečným pozdravem,
Lucie Obermannová
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam