úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SAVEUS
Zatím žádné reference.
nabízím
Opel Zafira B 1.6 CNG spotřeba 1Kč/Km
V provozu: od 2006
Původ: Německo
V ČR druhý majitel od 2015
Stav tachometru: 280 000 km
Palivo: CNG (plyn), benzin
Objem motoru: 1 598 ccm
Výkon motoru: 69 kW (94 PS)
Min spotřeba 1Kč/km
Prodám Zafirku z důvodu nevyužití.
Sloužila mi k nomádění po Evropě.
Strávil jsem v ní rok v Londýně a další roky na cestách po UK a Evropě.
Snadným posunutím střední lavice vznikne 180cm dlouhá rovná plocha idealní pro spaní a nomádění ve dvou.
Sedačka lze z kolejnice vyjmout úplně a délka prostoru je pak asi 2,5 s tím že v podlaze jsou pořád k dispozici další 2 sedadla pro případné stopaře:)
Pokud se lavice otočí o 180° vznikne tak vzadu posezení až pro 5 lidí nebo 4 a stoleček, 3 a dva stolky a nebo jen dozadu otočená sedačka a velký prostor.
V provozu: od 2006
Původ: Německo
V ČR druhý majitel od 2015
Stav tachometru: 280 000 km
Palivo: CNG (plyn), benzin
Objem motoru: 1 598 ccm
Výkon motoru: 69 kW (94 PS)
Min spotřeba 1Kč/km
Počet sedadel: 7
poslední 2 sedačky jsou lehce vyjmutelné a rychle složitelné a jinak schované v podlaze zavazadlového prostoru a tvoří tak rovnou plochu.
Pohon kombinovaný benzín a od výroby na CNG - ekonomický a ekologický provoz téměř bez CO2.
Výbava:
ABS, Centrální dálkové zamykání, elektrická přední okna, sklopné přední sedadlo, klimatizace, otáčkoměr, rádio rádio/CD/MP3 Sedadla zadní - dělená, Servo, přídavná světla mlhovky + denní, Tempomat, multifunkční nastavitelný volant, elektricky nastavitelná zrcátka,
Nový startér, nový výfuk, nová zapalovací cívka, nové kvalitní svíčky + jedny náhradní čtyř elektrodové BOSH,
Jezdí hezky, mírná koroze, nic co by vadilo na STK. Novou mohu zajistit.
Dohoda možná.
Rychlé jednání = výrazná sleva.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam