Mám jednu podstatnou připomínku. Náplň práce, dle detailu inzerátu, zcela neodpovídá nabízené odměně. Dají se tyto dvě funkce s poměrně rozdílnou a bohatou náplní práce spojit dohromady ve tři čtvrtě úvazku? Dělala bys to ty? Ještě ke všemu za nějakou zřejmě pátou platovou třídu? Nikdo není tak zoufalý. Nikdo rozumný vám za tam ty drobné pracovat nebude. A když ano, tak dva lidi za dva takové platy. Zástupce provozního kavárny a šéf techniky. Zástupce vedoucího má v malé kavárně 25000 / měsíčne v průměru, a šéf techniky rovněž. Jinými slovy, za 40 čistého do toho jdu. Za méně by vás měli veřejně vláčet bahnem. Jestli to chápu, tak nabízíte cca čtvrtinu peněz za dvojnásobek práce. To buď znamená, že si neumíte sehnat peníze na svůj projekt ( jsem certifikovaný fundraiser ), nebo jste prostě bezcharakterní abuseři, což je první dojem, který čiší z vašeho inzerátu. Budu moc rád, když mi odpovíte co nejpravdivěji a upřímně. Dost možná si tím ušetříte čas, stres a spousty vysvětlování ostatním zájemcům.