úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Hledam rozjezd : 1 inzerát
Hledam praci : 1 inzerát
rozjezd : 1 inzerát
praci : 2 inzerát
Hledam : 5 inzerát
sháním
Hledam praci produkcni/rozjezd projektu
Hledam praci na nejakem zajimavem projektu, ktery muzu produkcne/manazersky uchopit/pomoct pripravit. Zkusenosti by byly :)
Hledam praci na projektu/pomuzu rozjet projekt, ktery povede k jeho prime realizaci. Pomohu s pripravama, diky zkusenostem zabranim nejobvyklejsim karambolum, sesefuju team, produkcne nastavim procesy, pripravim procesy samotne... Tohle mi myslim si jde :)
Zkusenosti v kostce:
- Ridim 12. rokem rokem www.kozakovchallenge.cz jsem u jeho priprav od zacatku do konce.
- www.airsoftbattles.cz delam airsoftove rezby 7. rokem. Vozim lidi hrat po svete i po nasich krajich, resim prevozy zbrani, jejich transport...
- Neustale se motam kolem unikovkarske branze. V tuhle chvili jsem akorat dodelal projekt pro The Chamber a me ruce jsou volne. Neslo jen o papirovou pripravu, ale i realizaci jednotlivych kroku. Mafla se nebojim, stejne jako primocarky nebo hoblovacky.
- Stojim za hromadou ruznych malych pocinu. Od statistickych sberu dat (rizeni 30 teamu), po ruzne poulicni happeningy atd atd...
Ma dosavadni hlavni napln jsou eventy vseho razeni/management lidi v ramci nejakeho projektu. Nejsem obchodak a nechci jim byt.
Nedelaji mi problem zabory, uzavirky, vidim do zakonu civilni obrany, stejne jako Ministerstva Obrany ohledne pozemku a jejich vyuziti. Vim co je stan Haltec, vim co je praktak. UMim zapojit svetla, chapu, jak ma vypadat rozvod eletriky po place. Vim jak s branama a cipama na lidi, kam postavit securitaky. Jsem zvykly kopat grafika, aby vse dodelal vcas a vizual nejak vypadal a postaram se o kameramany, aby byli na svych spotech v pravy cas. Co neumim sam, na to mam za roky z branze kontakty a vsechno se da dohodnout. Umim zajistit vyhodne pivo a vse pro jeho vytoc, stejne jako nealko. Kamiony, autobusy... Prakticky nic neni problem, kdyz na to je rozpocet samozrejme.
V neposledni rade mam kolem sebe bandu cca 20 makacu, kteri se mnou realizuji jednotlive projekty a odvadi na miste manualni praci, zatimco ja litam po place a jistim co a jak.
Lokace idelane Praha, nicmene pokud se pripravy deji v Praze a nasledne se jede realizovat co ja vim do Humpolce na 14 dni, nemam s tim problem taky. Pokud jste firma z Brna a delate akci v Otrokovicich, klido se do toho s vama pustim na dalku, ale nebudu se kvuli tomu stehovat do Brna :)
Co bych chtel?
Podilet se na projektu/sefovat uplne projekt, ktery mne v prvni rade bude bavit delat a naplnovat. V neposledni rade, ktery je adekvatne zaplacen. Na charitu jsem uz moc star a musim take za neco zit :)
Predem diky za nabidky.
Možnosti a ceny dopravy
Praha
ENGUMAZ
---
---
12:52:08 30.7.2019
napište mi prosím tel do zprávy, díky
<<
<
>
>>