úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
RADIULKA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
domě : 1 inzerát
Pronájem : 1 inzerát
nabízím
Pronájem většího pokoje v domě se zahradou, P8
Na poslední chvíli nám odřekl domluvený zájemce a nabízíme tedy trošku narychlo v našem bytě od března pokoj. Je to větší pokoj, 18m2, částečně zařízený (na domluvě), prosvětlený, s parketami a oknem na jih. Teď je vymalován na bílo, ale dá se domluvit s majitelem jiná barva. Společná koupelna a kuchyň, sdílená s dalšíma třema spolubydlícíma (dva kluci a jedna holka (věkově průměr 36+)).
V bytě k dispozici pračka, lednice, kumbál a sklep (na kolo) se sušárnou + wifi. MHD - bus zastávky směrem na Kobylisy jsou jen 1-3 minuty chůze od domu, Lidl a Albert též. Spojení na Kobylisy trvá 7 min., v noci jezdí 905 z centra v podstatě před dům.
Okolí je nádherné, na jednu stranu Čimický háj, na druhou Bohnická zahrada. Kolem domu zahrádka s ohništěm, šňůry na sušení prádla, lavičky a možnost snídaně v trávě :). Uvítáme někoho, kdo má vztah ke kultivaci bytu i zahrady. Velmi klidná a zelená lokalita, na samém kraji Prahy. Super pro výlety na kole i pěšky mimo město.
Cena 7500 pro jednoho, 8500 pro pár. Bohužel bez zvířat (kvůli alergiím).
Zájemci pište prosím do zprávy.
RADIULKA
---
---
13:04:31 3.3.2020
Pokoj je stale v nabidce, stale shanime zajemce o bydleni.
OLDRICHMORYS
---
---
10:14:00 18.8.2019
Ahoj, mám velký zájem. Jsem sochař a učitel, 36let. Zní to skvěle...Pokud je inzerát ještě aktuální, klidně volejte na 774050683 kdykoli.
Zdraví Oldřich Morys
PATRONAUT
---
---
16:09:12 16.8.2019
Dobrý deň. Mal by som záujem o pokoj v kobylisich. Ste ešte aktuálny?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam