úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
RADIULKA
Zatím žádné reference.
nabízím
Pronájem většího pokoje v domě se zahradou, P8
Na poslední chvíli nám odřekl domluvený zájemce a nabízíme tedy trošku narychlo v našem bytě od března pokoj. Je to větší pokoj, 18m2, částečně zařízený (na domluvě), prosvětlený, s parketami a oknem na jih. Teď je vymalován na bílo, ale dá se domluvit s majitelem jiná barva. Společná koupelna a kuchyň, sdílená s dalšíma třema spolubydlícíma (dva kluci a jedna holka (věkově průměr 36+)).
V bytě k dispozici pračka, lednice, kumbál a sklep (na kolo) se sušárnou + wifi. MHD - bus zastávky směrem na Kobylisy jsou jen 1-3 minuty chůze od domu, Lidl a Albert též. Spojení na Kobylisy trvá 7 min., v noci jezdí 905 z centra v podstatě před dům.
Okolí je nádherné, na jednu stranu Čimický háj, na druhou Bohnická zahrada. Kolem domu zahrádka s ohništěm, šňůry na sušení prádla, lavičky a možnost snídaně v trávě :). Uvítáme někoho, kdo má vztah ke kultivaci bytu i zahrady. Velmi klidná a zelená lokalita, na samém kraji Prahy. Super pro výlety na kole i pěšky mimo město.
Cena 7500 pro jednoho, 8500 pro pár. Bohužel bez zvířat (kvůli alergiím).
Zájemci pište prosím do zprávy.
RADIULKA
---
---
13:04:31 3.3.2020
Pokoj je stale v nabidce, stale shanime zajemce o bydleni.
OLDRICHMORYS
---
---
10:14:00 18.8.2019
Ahoj, mám velký zájem. Jsem sochař a učitel, 36let. Zní to skvěle...Pokud je inzerát ještě aktuální, klidně volejte na 774050683 kdykoli.
Zdraví Oldřich Morys
PATRONAUT
---
---
16:09:12 16.8.2019
Dobrý deň. Mal by som záujem o pokoj v kobylisich. Ste ešte aktuálny?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam