úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KOERHE
reference:
+10
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
nový : 16 inzerát
Obytný : 1 inzerát
nabízím
Obytný Opel Vivaro rv 2003, nový motor, solar, topení, etc
Minulý rok nový motor, rozvody, STK do 25.4.2020, obytná vestavba uvnitř. Postel, solar, otočné sedačky, topení, vařič, dřes s čerpadlem a vodou. Letní i zimní na discích v ceně.
Možno vidět v Mrzkách.
Na tachometru má nájezd 352 026, nicméně minulý rok v květnu byl vyměněn motor za stejný z Renaultu Traffic, který měl v té době najeto 160 000. (Udělal minulý majitel)
Má STK do 25.4.2020. Obytná vestavba. Dřez s tekoucí vodou, dvě otočné sedačky vpředu, třetí origo sedačka nacvakávací, solární panel s rozvodnou skříní, plynový vařič na Propan-Butan, plynové topení, velkou postel, izolaci a střešní okno. Letní pneu je na elektronových discích, v ceně je i zimní pneu na litých discích.
Minulý rok v květnu byly měněné rozvody (při najetých 343 421 km), táhlo řadičky, v létě pak celé zadní brzdy a tlumiče a teď před prodejem nová nádrž s čerpadlem, olej a olejový filtr a opravovala se elektronika (svítila kontrolka airbagu). Auto je ve výborném stavu, turbo funguje perfektně, naskočí hned, nikde neklepe, auto není bourané. Bude ještě hodně dlouho sloužit. Je na něm začínající koroze, viz. fotky, nic jsem nezamazával a neskrýval. Manuální převodovka, 6 stupňů.
První majitel v něm vozil sportovní vybavení, druhý v něm jezdil surfovat a v zimě lyžovat a já jsem s ním jezdil po ČR a SK, nebylo přetěžované, ani se s ním nezávodilo.
Možnosti a ceny dopravy
Český Brod, Úvaly, Mrzky. Přepis v Praze
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam