úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
UNCLE_JIMBO
reference:
+12
nabízím
Razer Phone 2
v super stavu, jako nový, v záruce, včetně ochranného pouzdra a skla
Prodám perfektní herní telefon od známé americké gaming značky Razer - koupil jsem ho původně spíše ze zvědavosti na zkoušku, ale hned jsem si ho oblíbil a po půl roce používání mohu s jistotou říct, že lepší telefon jsem ještě neměl.. prodávám ho protože od nového roku nesmíme v práci používat vlastní přístroje, takže musím používat služební a pro tento už tím pádem nemám využití.
Telefon má velmi originální hranatý design, je odolný, dobře se na něm díky jeho velikosti pracuje a samozřejmě je nekompromisní v případě hraní her, kterému je celý design přizpůsoben - rozložení tlačítek, reproduktory, 120Hz displej!, rychlé nabíjení, velká kapacita baterie a super je i vlastní aplikace Cortex, ve které se dá nastavit výkon, herní mód, automatický mód nerušit při hraní her apod.. Abych jen nechválil tak má samozřejmě i nevýhody - je větší, což může někdy překážet, ale do běžného držáku v autě i do kapsy se mi vejde. Nemá 3,5mm jack, což mi osobně nevadilo protože používám bezdrátová sluchátka, ale i drátová se dají připojit přes redukci do USB-C, jinak už mě nic nenapadá.. recenze zmiňují obtížně nahmatatelné tlačítko na boku, ale s tím jsem neměl problém, je to jen o zvyku.. nepocítil jsem za půl roku žádné softwarové ani hardwarové nedostatky, výkonu má na rozdávání, všechno fungovalo perfektně..
Specifikace:
Displej 5,7" TFT 2560 × 1440 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 845 8jádrový, RAM 8 GB, interní paměť 64 GB, Micro SDXC až 1024 GB, zadní fotoaparát s optickým zoomem 12 Mpx (f/1,75) + 12 Mpx, přední fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizace, GPS, NFC, LTE, USB-C, čtečka otisků, single SIM, voděodolný dle IP67, neblokovaný, bezdrátové nabíjení, rychlé nabíjení, baterie 4000 mAh, čistý Android 8.1 Oreo
Koupeno v Alza.cz 04/2019, pořizovací cena 13999,-
https://www.youtube.com/watch?v=zLfOTWooy1k
https://mobilizujeme.cz/clanky/razer-phone-2-se-nezda-ale-v-testu-vydrzel-ohybani-i-paleni
dotazy prosím do pošty, ne do komentářů, díky
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání po domluvě
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam