úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MLIKARNA
reference:
+27
/
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
příslušenstvím : 1 inzerát
nabízím
Nikon D700 s objektivy a příslušenstvím
Ahoj, jsem fullframe digitální zrcadlovka Nikon D700 se svejma kámošema a rád bych ti povyprávěl svůj příběh: začal jsem fotit někdy v roce 2010 a od té doby jsem nacvakal okolo 200 tisíc fotek, docela fuška, taky sem podle toho strhanej ale stálo to za to. Dvě léta jsem jezdil na moři, takže sem pořád trošku slanej a drhnou mi některý tlačítka. Dvě sezony jsem strávil na horách až v mínus dvaceti, rok jsem byl v poušti, proto se mi ani prach nevyhnul ale ničeho nelituju. Zvládnul jsem i tři měsíce v tropech, prostě kámoš do nepohody - přežil jsem iobrovský množství party. Poslední tři roky ale ležím pod postelí a nudím se. Vím, že už neudělám tolik parády ale s někým nadšeným, kdo bude tolerovat moje nedostatky bych si ještě dokázal užít spoustu srandy, co ty na to?
Moji parťáci jsou na tom podobně ale svou úlohu pořád zvládnou - můj nejčastější parťák je spolehlivý širokáč 18 - 35 (f3.5-4,5 D ED), skladný a lehký jsme v kombinaci s AF 50 f1,8 D, hodně srandy dokážeme s LensBaby F2.0. Přisvítit nám dokáže Nikon blesk SB 900 v plné polní.
Mám k sobě dva popruhy, dvě baterky, tři paměťovky a pár filtrů, samozřejmě nabíječku a čtečku karet. Nejlíp je mi v našem foto batohu Olympus (to proto, aby mě nikdo neukradl), kam se náramně vlezeme.
Tak co, budeme kámoši? Jestli máš zájem, napiš SZ a o ceně se pobavíme ale drahej nebudu.
Možnosti a ceny dopravy
cena je k jednání
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam