úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PETR_
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
dodávka : 2 inzerát
nabízím
Obytná dodávka
Ford Transit 100 L 2.5 D 1990 - obytná dodávka, diesel, motor 4CA 2496cm3.
Prodám obytnou dodávku Ford Transit. Obsahuje 2 postele nad sebou, v kuchyňce nerezový vařič na PB, nerezový dřez, velká nádrž na vodu, nádrž na odpadní vodu s výpustí, velké úložné prostory, rozvod 12V a 220V, venkovní zásuvka. Na střeše dva velké solární panely. Z boku namontována velká vysunovací markýza Omnistor, původní prodejní cena 15 200 Kč. I samostatně lze prodat zánovní plynový kotel, který má funkce topení a ohřev teplé vody, s termostatem, nastavitelnými režimy, ventilátorem, odvodem spalin, značky Trumatic. Namontoval jsem jej do dodávky, použit celkem dvě hodiny. Původní cena kolem 25 000 Kč.
Spotřeba dle TP 6,3 l/km při 90km/h, 8,3 l/100km ve městě, počet míst k sezení v TP: 5. Tažné zařízení, zapsáno v TP. První majitel byl takový děda, který s dodávkou jezdil jenom na dovolenou, po ČR, já jsem druhý majitel, byl jsem s dodávkou jednou v zahraničí u moře a několikrát po ČR, ke každodennímu provozu nikdy využívána nebyla. Najeto 147 542 km. VIN WF0VXXGBVVLG65709
Na autě jsem zaplatil ekologickou daň v hodnotě 10 000 Kč a dal značky do depozitu. Dodávku mám již několik let zaparkovanou na zahradě – začala odspodu reznout a já měl jiné starosti, než ji nechat vyvařit. Tím pádem má propadlou technickou. Několikrát jsem ji přesunul o kousek, aby se neslehly pneumatiky, ale jinak jsem s ní poslední roky nejezdil a tak nemohu zaručit, zda je pojízdná a prodávám ji tedy jako nepojízdnou. Jak jsem zmínil, na dodávce je i rez - snažil jsem se stav zachytit na fotografiích. Chybí kryt jednoho vikýře. Před rokem jsem ji startoval, nastartovala hned, ale potom se přebila baterie, protože jsem ji omylem nechal nabíjet solárním panelem delší dobu, a odešlo jedno relé. Takže bude potřeba ji odtáhnout. Matrace z postelí potřebují nový potah nebo přes ně prostěradlo. V autě nyní skladujeme osobní věci, ty samozřejmě vyklidíme.
K vidění a odběru na Praze 6. mam.radost@gmail.com 705 264 797. Cena 64 000 Kč. Fotky na
http://ford-transit.kvalitne.cz/
Možnosti a ceny dopravy
K vyzvednutí u nás na zahradě
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam