úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LIQUID_SOUND
reference:
+19
/
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
ideálně Praha : 2 inzerát
shánim Praha : 1 inzerát
Praha : 247 inzerát
ideálně : 6 inzerát
shánim : 2 inzerát
sháním
shánim technickou pozici s angličtinou (ideálně part-time) popř. přivýdělek - Praha
Hledám spíše technickou pozici s aktivní angličtinou. Nevadí mi košile.
Covid úplně umrtvil muj obor. Naprosto zbytnej obor. V kostce jsem se skoro dvacet let věnoval hernímu a filmovýmu audiu. Zato na
úrovni
, ze který už se to o moc vejš z týhle země vykopat nedá.
Ačkoliv mě to pořád ještě živí, tak se už nějakou dobu poohlížim po práci mimo tuhle sféru. Zakázek je v Covid období málo a volnýho času subjektivně čim dál víc. Netušim jak moc jsem ve třicetidevíti z pohledu HR úplně odepsanej a snad mě nečeká jenom výběr volant/zboží/telefon/lopata.
Co můžu mimo odbor nabídnout
- pracoval jsem mezinárodním týmu výhradně v angličtině a od vysoký školy chodim pořád na angličtinu (teď v nouzovym stavu teda nechodim) - CAE2018
- baví mě programování v Pythonu, bohužel začal jsem v listopadu 2019. Kdybych tušil že přijde Covid, začal bych v listopadu 2016. V létě jsem se dokopal k úspěšnýmu kurzu v prezenčnim Engetu a přes vánoce si patlal ve Flasku. Baví mě to amatérsky a jsem střízlivej v tom, že je mi skoro čtyřicet ergo nic moc z toho nebude
- načítal jsem neustále technický dokumentace v angličtině, v případě nutnosti tvořil český návody pro kolegy a dělal technickej troubleshooting jak analogovejch tak digitálních propojení technologií (detaily v poště)
- v původní práci jsem měl na starosti správu online účtů technologií, ftp účtů, licence a hw dongly, malou a primitivní síť (nějaký síťový tiskárny, wifiny, atd.) a za timhle účelem jsem samostatně disponoval omezenym rozpočtem
- streamoval jsem audio a TC pro synchronní video přes internet i přes dnes už zastaralej ISDN hw (jsem jeden z prvních co s tim v Česku jako student na Barrandově začínal)
- restaurování audia, pokročilá audio editace, záznam, dabing, voiceovery, atd.
- vyhl. 50 §6. (neplatná, nepotřeboval jsem obnovovat)
- maturoval jsem s vyznamenánim na elektro průmyslovce. Sice je tomu dávno, ale umim zapojit zásuvku a řazení 6, vyměnit počítačovej komponent, vim co je port forwarding, krimpoval jsem, pájel konektory, atd.
- trochu se orientuju ve Wordpressu
- zvládám základy HTML a CSS
- jsem na MacOS, ale umim i W10
- zvládám stresový situace, ověřeno třeba na živejch přenosech do televize
- řp B (defenzivní řidič, 0 bodů)
- jsem nekuřák (nezdržuju)
- nemám rodinu ergo jsem časově flexibilnější než kolegové a nevadí mi pracovat o dnech pracovního volna
- jsem podporovatel kočičího útulku od roku 2016 - mám-li práci, můžu podporovat ;)
Hledám spíše technickou pozici s aktivní angličtinou, určitě mi nevadí košile a rád bych se něco přenositelnýho průběžně učil.
Detaily vč. CV nebo LinkedIn v poště.
KEEP_ON_SMILING
---
---
14:56:43 6.1.2021
Zkus mrknout, co nabízí herní studia, mohli by mít něco, co ti sedne (kombinace sound designu a Python). Držím palce!
MART1NKA
---
---
1:09:03 6.1.2021
Kočičí dom Sluníčko! :) určite niečo nájdeš.
AUTOLOKATOR
---
---
19:11:44 4.1.2021
Krása. Držim palce!
AUTOLOKATOR
---
---
19:11:21 4.1.2021
<<
<
>