úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
kterou : 2 inzerát
skrin... : 5 inzerát
sháním
Privrtat policku, sestavit skrin... Prace vseho druhu, kterou odkladate :)
Rad pro vas udelam takove ty domaci drobotiny, do kterych se vam roky nechce... Praha a okoli.
Rad pro vas privrtam policku, vymyslim skrin... Takove ty veci, co odkladate a pritom se nemuzete v byte/kanclu pohnout. Nebo na to mesice koukate a rikate si, ze az jednou budete mit chvili, ze to urcite udelate. Dodelal jsem akorat komplet prestavbu total v bordelu skladu, rozvesil police po zdech a udelal regalovy system po celem prostoru, vymyslel kam co ma jit, aby to bylo po ruce v pravy cas...
Tento tyden se hrnu za dalsi nyxackou, vymyslel jsem ji v predsini jednoduchy policovy system, aby se tam v pohode vytocila s vecma.
A pak nevim, takze jsem k dispozici :)
Vercajk mam, auto na matro taky. Vymyslim, rozmerim, rekneme si co a jak, nakoupim matro, privezu, sestavim.
Neumim elektriku vubec (je to temna magie) z instalateriny davam zaklady. Vymenim vam baterii, ale nepretahnu nove rozvody v celem kvartyru. Zbytek nejak zvladnu :)
ZOLTAN
---
---
13:39:35 17.2.2021
KACZER
: Kamo kdybyste byli jedini... :) Takovych projektiku, co jsem si uz vyslechl a jejichz realizace trvala i roky... Nic se nesmi uspechat, ale umim ty veci uspisit ;)
KACZER
---
---
13:20:52 17.2.2021
" Nebo na to mesice koukate a rikate si, ze az jednou budete mit chvili, ze to urcite udelate." Hele nedělej si z našeho kanclu prdel veřejně :-D
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam