úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JANNE
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pronájem : 1 inzerát
nabízím
pronájem Žižkov, 2kk
Pouštím 2kk, 45 m2 na Žižkově (Žerotínova). V pátém patře s výtahem, mega balkón, na kterej se vás v řadě vejde 12 a půl (změřeno), parta holubů zdarma k bytu. Rustikální ložniče bez provensálského stylu, je v ní ta velká bílá skříň z Ikey, dvojpostel, která jde oddělit na dvě samostatná spací místa. Kuchyňoobývák má v sobě velkou lednici i pračku, takže se nepotáhneš s ničím těžkým, pokud teda nejsi magor s pěti tunama knížek, jako já. Gauč tam není, protože odpočinek je zbytečná ztráta času. Televizní stolek spolu s odkládací skříňkou tam taky je, sklo navíc na rozbití též. Vchod je obří, vešla se mi tam moto výbava, vánoční stromek, hromada dalších hovadin taky. Koupelna a záchod zvlášť, do sprchy se vejdou v pohodě tři lidi mojí velikosti (taky poctivě změřeno). A taky něco, jako spižírna se dveřmama, tam se toho vejde taky ranec. Je tam i jídelní stůl se židlema a pár dalších věcí. 12.500,- plus elektřina a plyn a net, teď tam mám O2, kauce 18.000,-. Volnej podle domluvy, můžu se odklidit co nejdřív, nebo za ty klasický dva měsíce. Jo a byl tam se mnou pes, majitelky jsou se zvířaty v pohodě, když to nebudou magoři největší.
JITULERAYO
---
---
18:51:02 25.4.2021
Dobrý den,
vtipně napsaný inzerát :-)))) mohla byste mi prosím zavolat? Měla bych vážný zájem....Žižkov je mé velké srdce :-) Děkuji Hedvika
Tel. 608104792
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam