úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TRESEN
reference:
+29
sháním
účetní/daňový poradce – dlouhodobě
Pro mnou micro firmu hledám pro dlouhodobou spolupráci účetního a daňového poradce. Primárně mi jde samozřejmě o přesnost, důkladnost a důslednost a orientaci i v možnostech propojování s.r.o. a o.p.s. a samozřejmě také o osobní sympatie, jelikož je firma a celé její fungování založeno na dobrých lidských vztazích – tedy nehledám pouze "lidský zdroj" na zpracování účetnictví, ale de facto další kolegyni/kolegu do týmu.
Dobrý den.
Pro mnou micro firmu hledám pro dlouhodobou spolupráci účetního a daňového poradce. Firma byla založena r. 2009, je stabilní a nevykazuje ztráty. Zabývá se vydavatelstvím a reklamou a její činnost je aktivní zejména v kulturním sektoru. Po zkušenosti s účetní firmou, kde jsem komunikovala s několika lidmi paralelně a spolupráce se tak značně komplikovala, proto hledám doporučení nikoli již na firmu, ale na konkrétní osobu. Prosím o nabídky do PM.
Primárně mi jde samozřejmě o přesnost, důkladnost a důslednost a orientaci i v možnostech propojování s.r.o. a o.p.s. a samozřejmě také o osobní sympatie, jelikož je firma a celé její fungování založeno na dobrých lidských vztazích – tedy nehledám pouze "lidský zdroj" na zpracování účetnictví, ale de facto další kolegyni/kolegu do týmu. Preferuji vše v místě Praha 2, 6, budu chtít jistě osobní schůzky. Děkuji za kontaktáž a reference.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam