úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MIKLO
reference:
+52
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám 160 : 1 inzerát
Prodám generace : 1 inzerát
Prodám Apple : 1 inzerát
160 : 2 inzerát
generace : 3 inzerát
Classic : 1 inzerát
Apple : 1 inzerát
Prodám : 45 inzerát
nabízím
Prodám Apple iPod Classic 7. generace 160 gb
Prodám svůj iPod Classic 7. generace (poslední generace classiců před ukončením jejich výroby). iPod je v šedé barvě se 160 gb paměti. Jsem druhý majitel. Vlastním ho 3 roky, z toho poslední rok nebyl vůbec používán. Prodávám, protože jsem úplně přestal poslouchat hudbu na ulici a neposlouchám moc už ani do sluchátek. Do toho všeho mi před dvěma týdny odešel disk s mojí sbírkou mp3 za uplynulých 20 let a to byla poslední kapka ) Původně jsem kupoval tento model z důvodu, protože ho jako jediný z posledních dvou generací iPodů classic lze dobře modifikovat, k tomu jsem se ale nakonec nedostal. Měla by v něm jít rozšířit pamět pomocí speciálního adaptéru a SD karet až na 2 TB.
Vizuálně je iPod v pěkném stavu. Pravý horní roh je ťuklý a na pravé hraně zhruba v polovině malá oděrka. Záda jsou vlásečnicová klasika jako u všech těchto iPodů, tomu se při používání nejde vyhnout. Vše nafoceno. Jinak stav moc pěkný, displej nepoškrábaný a bez vadných pixelů, všechno funguje jak má.
Je to krásný kus hardware ze zlaté éry Applu, nejraději bych si ho nechal, ale nechce se mi hromadit věci v šuplíku. Budu raději, když bude někomu dělat radost a sloužit svému účelu.
Testoval jsem dobu přehrávání a v kuse mi vydržel běžet neuvěřitelných 32 hodin, což je na 12 let starý stroj s původní baterií skvělý výkon. Myslím, že Apple uváděl výdrž nového iPodu 36 hodin, takže krása. Pohotovostní režim jsem neměřil, ale pamatuju si, že když jsem ho aktivně používal, bylo to několik týdnů.
K iPodu je original apple dock s infračerveným portem a hromadou redukcí, plastový ochranný obal, 3x kabel, nabíječka a staré pouzdro na běhání.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam