nabízím
Apple MacBook Pro 13" 2017 CTO Space Grey
Výbava: CPU Intel i5 3.3GHz, 16GB RAM, 512GB SSD, Touchbar / 4xUSB-CPo koupi nového M1 Macu mi tady zůstal k dispozici původní pracovní stroj.
Apple MacBook Pro ve verzi CTO (Configure to Order), do kterého jsem si přidával 16GB RAMky a 512GB SSD při objednávce. Standarně byl do této řady dáván procesor Intel i5 na frekvenci 2.3GHz, díky CTO mi Apple dodal procesor rychlejší - 3.3GHz.
Mac je verze s Touchbarem a čtyřmi USB-C konektory. Je ve velmi zachovalém stavu, nikde žádné velké škrábance nebo otlučeniny, většinu času byl Mac "zabalen" do hard case obalu, který rád přidám, ať stále vypadá skvělě. Barva hard case je přesná, jako na obrázku.
Mám k Macu dost redukcí z USB-C (např. HDMI, minidongle s MiniDP-USB), případně můžu za nějaký drobný příplatek (dle dohody) přidat dock od I-Tecu, se kterým mi (kromě rozšíření na 2 externí displeje) fungoval perfektně - https://i-tec.pro/produkt/c31flatdockpdplus/.
Baterie má 145 cyklů, byla měněna v loňském únoru v rámci akce na výměnu nefungující / špatně fungující klávesnice, kde se musel měnit celý vrchní kryt klávesnice, tedy i baterka.
K macu je kompletní původní příslušenství, USB-C kabel už měl své odsloužené, dávám do balení úplně nový z nového Macu. Adaptér je původní a plně funkční.Možnosti a ceny dopravy
preferuji osobní předání, není problém poslat