Preferuju prodat celý set, ale asi se nějak domluvíme se i v případě skla. V setu je:
Tělo Nikon D7200 ve stavu 1B. Nacvakáno 14448. Většinu času používáno v interiéru (koncerty, nekuřácké), není ošmatlané, nic se neodlupuje, bajonet sedí perfektně, tlačítka fungují všechna, pružinky paměťových karet jsou taky OK.
Sigma ART 18-35mm f/1.8 ve stavu 1C. "Legendární" DX sklo od Sigmy s legendárním problémem - odchlíplá guma zoomovacího kroužku. Na funkci rostlináře nemá vliv, ale mohlo by to někoho obtěžovat, tak prý to dokáží vyměnit v servisu. Se sluneční clonou.
Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM ve stavu 1B. Pevná světelná padesátka z pre-ART řady funkční i na FX tělech. Má stejné problémy jako všechny tyto objektivy, o dalších problémech tohoto konkrétního kusu nevím. Fotí, není moc ošmatlaná a na plnou díru to prostě není a nebude dokonale ostrý ale zase to funguje i ve tmě. Se sluneční clonou.
Nikon AF Nikkor 70-300 f/4-5.6 - chlouba mé výbavy. Úžasný plastový generátor chromatické aberace jehož vedlejším účinkem je zachycení obrazu. Koupil jsem kdysi za 2000 a myslím, že to je asi o 3000 víc, než je jeho skutečná cena. Ještě varianta se šroubováčkem na ostření. Bez sluneční clony.
K tomu tu dále mám a k tělu přidám:
- Kompletní krytky na všechny objektivy a foťák. Na sigmy i originální krabice a brašničky.
- Originální nabíječka a kabel s britskou zástrčkou a redukcí na typ E a F (tj český i německý "schuko")
- USB Patonna nabíječka na dvě baterky. Možnost nabíjet z powerbanky na cestách.
- 2 neoriginální baterie navíc
- Sigma Dock - funguje jenom na 18-35, s 50mm si nepovídá.
- Kabelová spoušť
- Pinhole "objektiv" - krytka foťáku s malou dírkou. S velkým zesílením a dlouhým časem vytvoří retro-vypadající rozostřenou fotku s velkým wow efektem "wow, a za tohle si dal nějaký prachy, jo?"
- Brašnu Lowepro s pláštěnkou a dostatkem místa, aby se tam vlezlo vše zde popsané
O penězích za toto jsem ochoten diskutovat, ale držme se při zemi. To platí i pro mě