úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Pomocnik : 1 inzerát
nabízím
Pomocnik - vseumetel
type: brigade-work / one-time job
Hledam asi by se reklo “kutila” cloveka, co umi privrtat policku, natrit futra, sestavit jednoduchy stolek, drzel nekdy v ruce valecek...
Rekonstruujeme fitko. Praha, Bohnice. Vetsina hrube stavariny je hotova a jsou tam na to profese. Hledam “cloveka k ruce” jednou vymalovat cimru, podruhe pomoct roztahat kabely od zvuku... hodne se bude natirat a malovat, jak jdeme do finale, ale i uklizet po stavarich, pomahat jim co ja vim kdyz potrebuje neco pridrzet, nebat se vysekat slic ve zdi, kdyz nekde zjistime, ze nam chybi... proste klasicke “dodelavacky”
Kdyz neco nebudes umet, neni problem, prace je dostatek, dame ti proste jinou nebo se to naucis, netreba se bat, neni to zadna raketova veda.
Maka se v naprosto vyklidnenem kolektivu v pohode capku, 8-16 kazdy den s pauzickou na obed. Jak jsem zminil Praha, Bohnice.
Pozaduju alespon zakladni manualni zrucnost a nejakou zkusenost s roztodivnou nadenicinou a kutilstvim, “brouk pytlik” ideal. Pozaduju dochvilnost a nezevlactvi. Maka se v klidu, ale prace se neosira a maka se v tempu. Je mi jedno, kdyz si das behem sichty pivko ale neni mi jedno, kdyz prijde zhulenka “fpohode kamo, jah s tebou” nebo jeste hur zmastenka, co nema na rohlik a skace mi po place jako hopik.
Nastup mozny od pondelka, prace je na cca mesic.
Davame 150 na ruku za hodku.
OSOLSOBESAM
---
---
11:50:28 13.9.2021
Už asi obsazeno?,kdyby ne,tak 792 517 717,spíš SMS,pořád někde lítám bez mobilu.jo a měla bych i kolegu.diky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam