úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ADELHAIDA
reference:
+6
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
sourozenecký kočárek : 1 inzerát
kočárek : 6 inzerát
sourozenecký : 1 inzerát
Prodám : 45 inzerát
nabízím
Prodám sourozenecký kočárek
Nabízím kočárek Hauck 2019 pro sourozence.
Kočárek je používaný rok a měsíc, od narození mladšího a 20 měsíců staršího dítěte. Je spíš do města, ale nezpevněnou cestu, pokud není moc rozbitá, zvládne taky s přehledem.
Dolní sedačka pro starší nejde do lehu, zato v ní dítě může i stát a rozhlížet se. Kočár se vejde všude tam, kam kočárek pro jedno dítě. Hluboká korbička se dá předělat na sedačku (to jsem nepoužívala) a proto jsou v ní kšíry přidělané napevno. Výrobce výslovně uvádí, že se dovnitř nemá vkládat slamník, ale já ho tam měla celou dobu - případě zájmu zdarma přidám.
Kočárek je v dobrém stavu, jen v pěnových kolech jsou zaražené kamínky. Vyčistila jsem ho tak, že bych do něj vlastního novorozence s klidem vložila, ale profi to není, takže to zohledňuju v ceně.
S kočárkem jsem byla naprosto spokojená, ale starší dítě už skoro výhradně ťape a navíc se blíží limitu pro spodní sedačku (15 kg). Přijeďte si pro něj, čeká jen na vaše mimina:-) Pláštěnky jsou samozřejmě taky součástí.
Více info zde:
Kočárek HAUCK Duett 2 2019, černý - Kočárky | scorpion-elektro.com
https://www.scorpion-elektro.com/katalog/kocarek-hauck-duett-2-2019-cerny.html?utm_source=Referral&utm_medium=google-nakupy&utm_campaign=5001-8000-kc&utm_content=kocarky&utm_term=kocarek-hauck-duett-2-2019-cerny#details
Možnosti a ceny dopravy
Vaše vlastní
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam