úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
GEKONZPRAHY
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
rok půl : 1 inzerát
půl : 5 inzerát
rok : 22 inzerát
Gray : 1 inzerát
hodinky : 3 inzerát
nabízím
Chytré hodinky Suunto 7 Stone Gray Titanium (rok a půl záruka)
Prodám chytré hodinky Suunto 7 Stone Gray Titanium bez jakýchkoliv známek použití. Hodinky jsem si koupil před Vánoci 2022 a postupem času zjistil, že mi nevyhovují. K hodinkám je kompletní originál příslušenství s krabicí a náhradním oranžovým řemínkem, bez jakéhokoliv poškození.
Hodinky se stále prodávají za 8500 Kč, moje cena je tedy více než skvělá :) Nebo je vyměním za Huawei Watch GT3
Záruka platí do 22. 12. 2023.
Prodám chytré hodinky Suunto 7 Stone Gray Titanium bez jakýchkoliv známek použití. Hodinky jsem si koupil před Vánoci 2022 a postupem času zjistil, že mi nevyhovují. K hodinkám je kompletní originál příslušenství s krabicí a náhradním oranžovým řemínkem, bez jakéhokoliv poškození.
Hodinky se stále prodávají za 8500 Kč, moje cena je tedy více než skvělá :) Nebo je vyměním za Huawei Watch GT3
Záruka platí do 22. 12. 2023.
Hodinky jsou v černém unisex provedení, takže se skvěle hodí pro muže i ženy
AMOLED displej (454 × 454 px) kryje odolné sklo Gorilla glass
Hodinky dokáží měřit vaši tepovou frekvence, spálené kalorie, plnění
vašich cílů, míru stresu, počet kroků, uraženou vzdálenost i délku a
kvalitu vašeho spánku
Řemínek je vyroben z textilie z mikrovlákna
Suunto 7 Stone Grey Titanium váží pouze 51,9 gramů
Pro přesné měření vašich aktivit mají hodinky předinstalovaných 70 sportovních módů
Hodinky Suunto 7 Stone Grey Titanium jsou vodotěsné do 50 metrů a proto s nimi můžete bez obav do bazénu nebo sprchy
Po spárování s chytrým telefonem budete dostávat chytré notifikace z telefonu do hodinek Suunto 7 Stone Grey Titanium
Zabudovaná GPS slouží k přesnému měření vzdálenosti a zanesení vaší trasy
V chytrých hodinkách Suunto 7 Stone Grey Titanium budete mít k dispozici i offline mapy
Hodinky využívají Wear OS by Google, takže budete mít k dispozici celé množství vychytaných aplikací
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam