úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
BUJAGA
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha : 409 inzerát
nabízím
Spolubydlení - Praha
Ahoj, hledám spolubydlícího do bytu. Nabízím větší pokoj (ten s TV (bohužel, má nějaké mrtvé pixely), ale bez postele) , s tím, že druhý bych využíval na cca tři noci v týdnu na přespání (většinou ne-po, po-út, út-st - vypadnu ráno a vracím se večer. O víkendech nejsem vůbec - teda - přijíždím v neděli kolem 23). Tím pádem - celý byt je k využívání skoro celý týden (kromě noci). Na podmínkách se domluvíme, když se přijdeš podívat. Chtěl bych někoho, kdo bude v pohodě - ať se dá domluvit. Kluka - ať manželka nežárlí. Ideálně ne-abstinenta - jednou za čas bychom mohli sednout na zahrádku.
Cena - jak rád bych se na tobě obohatil, bohužel, za ty peníze by to už pak nikdo nebral, takže si rozdělíme reálné náklady na nájem a služby. Poměr bude tak, jak se byt využívá (3:7 - tři dny jsou na mě, sedm - za celý týden). Vyúčtování za služby pak bude rozděleno stejným poměrem (přeplatky, ale i nedoplatky).
Byt je na ulici Novovysočanská, 4. patro. Součástí je skříň (ve vedlejším pokoji), stůl, židle, TV, internet, kuchyň (vybavená). Pokoje jsou neprůchozí, takže mi nevadí, když si budeš i zamykat.
Prohlídky - jak říkám - v Praze jsem v pondělí a v úterý a čas mám večer, takže třeba od 17:00 a později se už urvu.
Celkové náklady za byt jsou 15470,-
tel: 775 280 114
Možnosti a ceny dopravy
Busem na zastávku Novovysočanská, nebo Skloněná.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam